Rezultati pretrage Uži izbor
Biograd na Moru (Biograd) » S-4305-b

Soba s klimom Biograd na Moru, Biograd | S-4305-b

2,6/5 (Dobro)
1.1 km
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2021.

Soba može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 16m2. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. Rezervirana smještajna jedinica je soba s vlastitim kupatilom bez mogućnosti korištenja kuhinje. Rezervirana smještajna jedinica koristi zajednički balkon.

Iznajmljivač posvećuje dodatnu pažnju čišćenju te se pridržava zdravstvenih i sigurnosnih mjera za sprečavanje širenja Covid-19 (koronavirusa).

 • Soba
  Površina: 16 m2
  Kapacitet: 3
  Kat: 1
 • Spavaća soba
  13 m2
  Klima uređaj
  3 x Krevet
 • Kupaonica
  3 m2
  Tuš
 • Zajednički balkon
  7 m2
  Zaštita od sunca
 • Pristup
  Moguć pristup automobilom
 • Plaže
  Između objekta i plaže je glavna cesta
  Pješčana (Udaljenost 1.1 km)
  Šljunčana (zračna udaljenost: 1169m)
 • Okolina
  Turističko naselje
  Biograd na Moru - 1.5 km
  Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 39 € - 60 €


U istoj zgradi

Kuća 4305 u mjestu Biograd na Moru, Biograd - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2), Studio (1), Soba (3) i udaljena je 1,1 km od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je pješčana. Postoji mogućnost da za vrijeme vašeg ljetovanja u ostalim apartmanima ove kuće borave drugi gosti. Za vrijeme vašeg ljetovanja domaćini borave u kući.

Udaljenosti:
1.5 km (Biograd na Moru) 1.1 km 1.1 km

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 2,60 Smještaj 2,20 Domaćin 3,00
18. 8. 2019.

Vrlo loše strukture, prljav i nije prikladan za opisane usluge. Rude osoblje i ne govori nikakav jezik osim hrvatskog. Neudobno mjesto i ne poslužuje se. : Umorni:

Pessima struttura, sporca e non congrua ai servizi descritti. Personale scortese e non parlano altra lingua oltre al croato. Posizione scomoda e non servita. :tired:

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1
6. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
21. 8. 2018.

Apartman je vrlo skroman, apartman je namješten. Kreveti su stvarno loši. Za ono što dobivate, to bi moglo biti jeftinije. Nismo imali puno veze s vlasnikom, koji je već bio tamo, nismo dobili nikakvo pozitivno iskustvo. Plaža, more i grad su me impresionirali:)

Apartma je zelo skromno, pomanjklivo opremljen. Postelje so res slabe. Za to kar dobiš, bi lahko bilo ceneje. Z lastnikom nismo imeli veliko stika, kar pa je že bilo, nismo dobili neke pozitivne izkušnje. Plaža, morje in mesto pa sta me navdušila:)

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
19. 8. 2018.

soba je bila ono što smo očekivali i vlasnik je tako prijateljski i smiješno: hihi: uistinu uživamo u mjestu

the room was what we expected and the owner is so friendly and funny :hihi: we really enjoy the location

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
1. 8. 2018.

Soba vrlo loše kreveti uništavaju madrace poput podnih ležajeva gdje je jako loše.Kada tuširanje često nema toplu vodu i potrebno je čekati vlasnika da krivi gradski komunalni što zapravo ne zna klima uređaj izvrsna TV ima nekoliko kanala tako da sama soba je loša u njemu jedan ormar i jedan mali hladnjak koji polako ostavlja dušu.:(

Soba zelo slaba postelje uničene tko vzmetnice kot poden postelje kjer je zelo slab.Med tuširanjem pogosto ni tople vode in je treba čakat lastnik krivi mestno komunalo kaj je res ne vem klima dela odlično televizija ima malo kanalov tako da soba kot sama je slaba notri je ena omara za garderobo in en mali hladilnik ki že tudi počasi pušča dušo.:(

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 2
S-4305-a Anonimno
30. 7. 2018.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
16. 8. 2017.

U kupaonici nije bilo ručnika, trebali bismo sami kupiti ručnike. Nije bilo ručnika za toaletama, trebali smo je ponovo kupiti. Bilo je potrebno platiti još 5 € dnevno za klimu. Cijena za 3 dana bila je 300 €, prevelika cijena takvog stana za 5 osoba. Usred noći, kad je netko hodio u stupnjevima, bilo je jako loše spavati. Krevet je također bio prljav. Osjećali smo se jako loše, stoga tražim takav komentar. Pozdrav:(

U apartmanu nije bilo ručnika u kupaoni , trebali smo sami da kupimo ručnike. Nije bilo no ručnika za sudje , trebali smo opet da kupimo sami. Za klimu je bilo treba platiti još 5€ na dan . Cijena za 3 dana je bila 300€ , prevelika cijena za takav apartma za 5 ljudi. Usred noci kad je neko hodao po stepenima , jako lose se spavalo. Krevetina je bila takodjer prljava. Jako lose smo se osjecali , zato zalim za takav komentar. Pozdrav:(

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 2
S-4305-b Ivana Marković
11. 8. 2017.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
S-4305-c Anonimno
16. 7. 2017.

Premali apartman,fali kuhinja,ostalo je sve uredu,cisto i uredno ,iznajmljivač je bio dobar i nije bilo problema:):inlove:

Premali apartman,fali kuhinja,ostalo je sve uredu,cisto i uredno ,iznajmljivač je bio dobar i nije bilo problema:):inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
AS-4305-a ana Brkljačić
25. 8. 2016.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5