Rezultati pretrage Uži izbor
Turanj (Biograd) » A-6197-b

Jednosobni apartman s terasom i pogledom na more Turanj, Biograd | A-6197-b

3,9/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
380 m

Apartman može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 35m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

 • Apartman
  Površina: 35 m2 + 11 m2 (Terasa)
  Kapacitet: 2
  Kat: 1
  Potkrovlje
 • Blagovaonica
  14 m2
  Klima uređaj
  Izlaz na terasu
 • Kuhinja
  3 m2
  Štednjak
  Pećnica
  Sudoper
  Hladnjak
  Aparat za kavu
 • Spavaća soba
  10 m2
  1 x Bračni krevet
 • Kupaonica
  4 m2
  Tuš
 • Terasa
  11 m2
  Pogled na more
  Zaštita od sunca
 • Pristup
  Moguć pristup automobilom
 • Plaže
  Između objekta i plaže je glavna cesta
  Pješčana (Udaljenost 380 m)
  Šljunčana (zračna udaljenost: 341m)
 • Okolina
  Manje mjesto
  Biograd na Moru - 5 km
  Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene


U istoj zgradi

Kuća 6197 u mjestu Turanj, Biograd - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (3) i udaljena je 380 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je pješčana. Za vrijeme vašeg ljetovanja moguć je boravak i drugih ljudi u istoj kući, jer kuća ima više apartmana. U kući borave i domaćini.

Udaljenosti:
5 km (Biograd na Moru) 380 m 380 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,90 Smještaj 3,80 Domaćin 4,00
A-6197-a Anonimno
11. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
23. 8. 2018.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
13. 8. 2018.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1
23. 7. 2018.

Pozdrav svima. Bili smo vrlo zadovoljni smještajem. Zahvaljujući vlasnicima koji su bili nevjerojatni, osjećali smo se kao da posjećujemo obitelj. Imamo dvije žive djece žive, a ne za nas, pa im kuća sve dopušta, posudili su bicikl i igračke. Donji apartman bio je savršen za djecu, ne morate se brinuti o tome da padnete s stepenice negdje.

Dobrý den Všem. Byli jsme s ubytováním velice spokojeni. Díky majitelům, kteří byli úžasní, jsme se cítili jako na návštěvě u rodiny. Máme dvě celkem živé děti a nebýt nás, tak domácí jim dovolí snad úplně všechno, půjčili jim kolo i hračky. Spodní apartmán byl pro děti ideální, nemusíte se o ne bát, ze by někde spadli ze schodu.Urcite se velice rádi vrátíme!

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
24. 8. 2017.

Katastrofa. Nikada više u privatnom smještaju! Odmah po dolasku, molio sam vlasnika da li može gledati TV jer nije radila. Odmah je počeo s nekim izgovorima da ovi turisti sve pokvare, da vjerojatno neće raditi (rezervirali i platili stan s televizorom). Nakon što sam nekako rekao da barem neki program radi, počeo je vrištati da sam došao do mora ako želim gledati televiziju. Dopustite mi da "hodam uz obalu", "neka mi pronađem gospodara usred sezone da to popravim, da to nije potrebno za život ...". Što prije nisam doživio, bio sam šokiran. Zatim je stisnula ruku na vrata gumba na TV-u jer je bila otvorena (već na našem dolasku) i nije ga mogla zatvoriti, da je sve bilo slomljeno, plastična je letjela preko stana, dobra da nije letjela dijete u oku Ukratko, on je uništio dopust. Nisam se osjećala sigurnom u stanu i cijelu noć imala sam osjećaj da je psihopat zauzeo spavanje gore i ubio mene i moje dijete. Nismo dobili ključ za ulazna vrata, ali smo spavali iza staklenih vrata (unutarnji dio potkrovlja podijeljen je u dva stana, glavni ulaz je jedno, ulazna vrata su bila otvorena cijelo vrijeme). Također, nisam mogao otvoriti pretinac za zamrzavanje u hladnjaku koji bi mi došao, ali nisam se usudio postavljati još pitanja.

Katastrofa. Nikoli več v privatno nastanitev! Takoj ob prihodu, sem lastnika prijazno prosila, če lahko pogleda TV, ker ni delal. Takoj je začel z nekimi izgovori, da to turisti vse pokvarijo, da ne bo najbrž nič delalo (rezervirala in plačala sem apartma s TV-jem). Potem, ko sem rekla, naj nekako popravijo, da bo vsaj kakšen program delal, je začel kričati name, da kaj sem prišla na morje, če hočem gledati TV. Naj "šetam po obali", naj "si sama najdem majstora sredi sezone, da bo to popravljal, da to ni nujno za življenje,...". Kaj takega še nisem doživela, bila sem šokirana. Potem je z roko udaril po vratcih od gumbov na TV, ker so bila odprta (že pri našem prihodu) in se niso dala zapreti, češ, da je vse polomljeno, plastika je odletela po apartmaju, dobro, da ni priletela mojemu otroku v oko... Skratka, pokvaril mi je dopust. V apartmaju se nisem počutila varno, celo noč sem imela občutek, da bo prišel psihopat ponoči gor in pobil mene in moja otroka. Za vhodna vrata sploh nismo dobili ključa, ampak smo spali za steklenimi vrati (notranjost podstrešja je razdeljena na dva apartmaja, glavni vhod je eden, vhodna vrata so bila ves čas odprta). Tudi predela za zamrzovanje v hladilniku, ki bi mi prav prišel, nisem mogla odpreti, vendar nisem upala nič več spraševat.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 1
19. 8. 2014.

Odmah po dolasku obitelj s dvoje djece čekao natpisom: ». Zabranjeno skakanje, skijanje i lupanje vrata u stan Santini" U početku smo mislili da je to samo manja upozorenje, ali vlasnik ubrzo počeo vikati na dijete do zastoja i da smo bili istaknuo da smo dobri. Tri dana kasnije, međutim, dijete nakon što jedan udarac vrata za nacrte vrište još uvijek posjeduje. OH NO !!!

Takoj ob prihodu je družino z dvema otrokoma pričakal napis: "Zabranjeno skakanje, trčanje i lupanje vratima u apartmanu. Santini" Sprva smo menili, da je to le manjše opozorilo, vendar je lastnica kmalu začela kričati na otroka, naj mirujeta in da nas je opozorila, da smo dobri. Čez tri dni pa je na otroka po enem udarcu z vrati zaradi prepiha kričal še lastnik. GROZA!!!

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 1
23. 7. 2012.

: Cool:

:cool:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5