Rezultati pretrage Uži izbor
Postira (Brač) » K-11886

Dvosobna kuća kućni ljubimci dozvoljeni Postira, Brač | K-11886

4,8/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
1.5 km

Kuća može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 37m2. Za potpuni užitak i opuštanje tu je i privatni roštilj za goste samo ovog smještaja. Za vrijeme svog boravaka gosti se mogu opustiti u privatnom bazenu. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca, a usluga je uključena u cijenu smještaja. Rezervirana smještajna jedinica nema balkon ni terasu. Prostorije rezervirane smještajne jedinice nisu povezane u jednu cjelinu. Smještajna jedinica ima prostorije koje su odvojene od ostatka jedinice.

 • Kuća
  Površina: 37 m2
  Kapacitet: 4
  Potkrovlje
  Prizemlje
 • Blagovaonica
  5 m2
 • Kuhinja
  3 m2
  Štednjak
  Sudoper
  Hladnjak s ledenicom
  Kuhalo za vodu
  Aparat za kavu
  Perilica suđa
  Toster
 • Spavaća soba 1
  8 m2
  1 x Bračni krevet
 • Spavaća soba 2
  12 m2
  1 x Bračni krevet
  Prostorija je odvojena od smještajne jedinice
 • Kupaonica 1
  5 m2
  Tuš
 • Kupaonica 2
  4 m2
  Tuš
  Prostorija je odvojena od smještajne jedinice
 • Pristup
  Moguć pristup automobilom
 • Plaže
  Između objekta i plaže je glavna cesta
  Šljunčana (Udaljenost 1.5 km)
 • Okolina
  Objekt se nalazi na osami
  Manje mjesto
  Postira - 1.5 km
  Objekt se nalazi u tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene


Kuća 11886 u mjestu Postira, Brač - Srednja Dalmacija udaljena je 1,5 km od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti s bazenom". Drugi gosti neće boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora. Domaćini neće stanovati u kući tijekom vašeg boravka.

Udaljenosti:
1.5 km (Postira) 1.5 km 1.5 km

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,80 Smještaj 4,50 Domaćin 5,00
16. 9. 2019.

Super smo se zabavili u ovom lijepom imanju. Nalazi se na vrlo lijepom području među stablima grožđa i naranče, daleko od buke grada. s domaćinom se vrlo lako izborio i dobili smo i iznenađenje dobrodošlice - domaće vino. Toplo preporučujem. Bilo je to vjerojatno jedno od najboljih mjesta u kojima smo boravili u Hrvatskoj. Jedno od nepovoljnih mjesta je to što vam treba automobil da biste stigli do mjesta. Plaža u Postiri je kamenita, ali 10 min vožnje vrlo je lijepa pješčana plaža s restoranom, tuševima i toaletima. Grad Postira nudi dobre restorane, izleti se mogu organizirati u lokalnim turističkim agencijama, a postoji i dječje igralište.

We had a great time in this lovely property. It is located in a very nice area among grape and orange trees far away from the noise of the town. the host was very easy to deal with and we also got a welcome surprise - a homemade wine. I highly recommended it. It was probably one of the best places we stayed in Croatia. One disadvantaged is that you need a car to get to places. The beach in Postira is a rocky one but 10 min drive is a very nice sandy beach with a restaurant, showers and toilets. Postira town offers good restaurants, trips can be organized in local travel agencies and there is also playground for kids.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
19. 7. 2019.

Vrlo idilična kuća. Ljubazni vlasnici dopušteni su u vrtu. Pažnja: cesta se obnavlja.:)

Sehr idyllisch gelegenes Haus. Freundliche Eigentümer, man darf sich im Garten bedienen. Achtung: die Straße wird gerade saniert .:)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
27. 8. 2018.

Smještaj bez prigovora, kuća dobro održavana i čista. Vrlo lijepo i jednostavno domaćini (za 20 minuta ukupnih kontakata;)). Lokacija je vrlo dobra, Lidl 10min autom, i na putu plaže za izabrati iz. Veliko vrijeme (ako netko vrijedi mir i tišinu)

Zakwaterowanie bez zarzutów, domek zadbany i czysty. Bardzo sympatyczni i bezproblemowi gospodarze (jak na 20min łącznych kontaktów;) ). Lokalizacja bardzo dobra, Lidl 10min samochodem, a po drodze plaże do wyboru. Wspaniale spędzony czas (jeśli ktoś ceni sobie spókoj i ciszę)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5