Rezultati pretrage Uži izbor
Vela Farska (Brač) » A-2897-b

Dvosobni apartman s terasom i pogledom na more Uvala Vela Farska, Brač | A-2897-b

4,3/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
300 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 12. 2022.

Apartman može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 53m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Za potpuni užitak i opuštanje tu je i privatni roštilj za goste samo ovog smještaja.

 • Apartman
  Površina: 53 m2 + 51 m2 (Terasa, balkon)
  Kapacitet: 5
  Kat: 2
 • Dnevni boravak
  13 m2
  Izlaz na terasu
 • Blagovaonica
  10 m2
  Izlaz na terasu
 • Kuhinja
  7 m2
  Štednjak
  Sudoper
  Hladnjak
 • Spavaća soba 1
  11 m2
  1 x Bračni krevet
 • Spavaća soba 2
  9 m2
  1 x Bračni krevet - Krevet manjih dimenzija od standardne veličine
  1 x Krevet
 • Kupaonica
  3 m2
  Tuš
 • Terasa
  48 m2
  Pogled na more
  Zaštita od sunca
 • Balkon
  3 m2
  Pogled na more
  Zaštita od sunca
 • Pristup
  Moguć pristup automobilom 200 m od objekta
  Makadam 200 m
  Nije pogodno za vozila sa niskim podvozjem
 • Plaže
  Šljunčana (Udaljenost 300 m)
 • Okolina
  Uvala
  Bol - 10 km
  Objekt se nalazi u tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 117 € - 211 €


U istoj zgradi

Kuća 2897 u mjestu Vela Farska, Brač - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 300 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti za miran odmor". Budući da u kući ima više apartmana, vjerojatno će za vrijeme vašeg ljetovanja u kući boraviti i drugi gosti. Tijekom vašeg boravka, domaćini će također biti u kući.

Udaljenosti:
10 km (Bol) 300 m 300 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,30 Smještaj 4,00 Domaćin 4,50
7. 8. 2022.

Skroman, ali lijep i čist smještaj, za nezahtjevne izletnike koji prije svega traže mir i ne trebaju im atrakcije.Domaćini su cool, čak i spremni na kupnju, jer u uvali se nema što jesti. To kompenzira okoliš, čisto more, lijepe plaže u blizini, šetnje...

Skromné, ale pekné a čisté ubytovanie, pre nenáročných dovolenkárov, ktorý hľadajú, hlavne pokoj a nepotrebujú atrakcie.Domáci v pohode, ochotný aj nakúpiť, kedže v zátoke nič nieje. Vykompenzované je to prostredím, čisté more, pekne pláže v okolí,prechádzky...

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
4. 9. 2020.

Prostran i prozračan, čist stan. Velika zasjenjena terasa s prekrasnim pogledom. Spektakularni pogled! Biti pozicioniran gore nedostatak je uspinjanja i spuštanja, a za neke nije problem udaljenost, već razlika u nadmorskoj visini. Još je nedostatak što automobilom nije moguće doći zbog neravne ceste i nedostatka parkinga. Vlasnik je bio jako simpatičan i svojim je automobilom prevozio našu prtljagu, čak i kad nismo bili na zalihi. Neugodno sam se iznenadio da u kupaonici nema velikih ručnika, rezervne posteljine i samo toaletni papir za 5 osoba za 10 dana boravka. Klima bi bila dobrodošla barem za vrlo vrućih noći, budući da su na većoj nadmorskoj visini kuća i dani s temperaturama od 32-34 stupnja, noći su bile vrlo vruće. Bilo je otprilike tri noći kad je puhao vjetar i zvučalo je prilično zastrašujuće. Plaža je čista, idealna za obitelji s djecom, vikendom malo gužve, valovi kad puše vjetar.

Apartamentul spatios si aerisit, curat. Terasa mare, umbrita cu o vedere minunata. O priveliste spectaculoasa! Fiind pozitionat mai sus are dezavantajul urcatului si coboratului, nu distanta e o problema ci diferenta de altitudine, pentru unele persoane. Tot un dezavantaj e ca nu se poate ajunge cu masina pana la cazare din cauza drumului accidentat si din cauza lipsei parcarii. Proprietarul a fost foarte dragut si ne-a transportat bagajele cu masina lui, chiar si atunci cand am fost dupa provizii. Neplacut surprinsi am fost de faptul ca nu erau prosoape mari la baie, nici lenjerie de pat de schimb si doar o hartie igienica pentru 5 persoane la un sejur de 10 zile. Ar fi bine venita si o clima macar pentru noptile foarte calduroase, fiind la o inaltime mai mare casa si zilele cu temperaturi de 32-34 de grade noptile au fost foarte calduroase. Au fost vreo trei nopti in care a batut vantul si se auzea destul de infricosator. Plaja e curata, ideala pt familii cu copii, putin mai aglomerat in wekeend, valuri atunci cand bate vantul.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
22. 9. 2020.

Dear guest, the house owner and the agency thank you for your detailed review. Nevertheless we would like to point out that the information about apartment location, distance to parking and the fact that apartment has no air conditioner was accurately presented on the web page. The owner came to apartment to change the bed linen after one week but you were not there. We are sorry that you did not contact us or the house owner regarding any of these and other issues you had, because we surely would have been able to resolve it.

Dragi gost, vlasnik kuće i agencija zahvaljujemo vam na detaljnom pregledu. Unatoč tome, željeli bismo naglasiti da su informacije o položaju apartmana, udaljenosti od parkirališta i činjenici da stan nema klima uređaj točno prikazane na web stranici. Vlasnik je došao u stan promijeniti posteljinu nakon jednog tjedna, ali vi niste bili tamo. Žao nam je što niste kontaktirali nas ili vlasnika kuće u vezi s bilo kojim od ovih i drugih problema koje ste imali, jer bismo to sigurno uspjeli riješiti.

Pročitaj više
12. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
6. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
10. 9. 2016.

Great location and views, korisne domaćini, velike plaže! + Dvije plaže su na raspolaganju jednu veliku, s druge male privatne stan + savršeno opremljen sa svim potrebnim za život + nezaboravne poglede s velikom, velikom i funkcionalnom terasom divno mjesto i stavova, korisne domaćini, savršeni plaže! + 2 plaže: veće i mali privatni apartmani potpuno opremljeni + + nezaboravan pogled iz velike i udoban taraca preporučili ovo mjesto / preporučili ovo mjesto Ela & Andy

Wspaniałe miejsce i widoki, pomocni gospodarze, idealne plaże! + dwie plaże do dyspozycji jedna duża, druga mała prywatna + apartament idealnie wyposażony we wszystko co jest potrzebne do życia + niezapomniane widoki z dużego, dużego i funkcjonalnego tarasu A wonderful place and views, helpful hosts, perfect beaches! + 2 beaches: bigger and small private + apartments fully equipped + unforgettable view from a big and comfortable tarace Polecamy to miejsce/ recommend this place Ela & Andy

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
20. 8. 2016.

+ Smještaj je lijepo mirno mjesto. + U neposrednoj blizini nalazi se nekoliko čiste plaže. + Uz obalu je veliki trag, a to nije zauzet. + Vlasnici zgrade, koji živi pokraj vrata do donjeg stana, oni su prijateljski, miran i održavati privatnost stanovnika. + Vlasnici na zahtjev i uplatu pripremljene ribe blagdan samostalno bere ribe. + kreveti na donjim apartmani su pogodni za spavanje. + Donji stan ima mreže protiv komaraca i roleta. Terasa je prostrana, natkrivena ih sve i održava ugodnu hladovinu i hladnoću. To je lijep pogled. + U donjem stanu ima prostrane sobe, bez puno beskoristan. - U dnu stana vodio samo hladnom vodom i curiti - značajno štedi energiju. - Čistoća u donjem stanu, prosječna amo paučinom i guste prašine na vrhu police i ukrasa. - Kroz strop čuje iz gornjeg stana gazi, lupanje ... pogotovo ako postoje djeca, to je vrlo glasan i destruktivan. - Kad vjetar puše, to je objekt poznat udvostručio. Vjetar je jače u ovom trenutku, plus sve kvržice, čak i ako je vezan. - Put do zgrade je teško, stjenovita, preporučujemo veći zupčanik u autu. - Ne koristite sušilo za kosu ili neki drugi moć. aparati koji su više potrošnje energije. + / - Može tuš na otvorenom, gdje se voda grije na suncu. Skroman, ali samo u kupaćem kostimu, zbog svih strana vidi kod ljudi. + / - Kuhaju na plin bombe u kuhinji, tako da miriše plina. Preporučljivo je nakon svakog kuhanja i zatvoriti ulazni ventil za plin bombi. + / - Nema pristupa i parking u kući, ali vlasnik će poduzeti sve što je u zgradu autom i pomoći im iskrcati. Sam šetnicom do objekta, ali ne i zahtjevan.

+ Ubytování je na pěkném klidném místě. + V blízkém okolí je několik čistých pláží. + Podél pobřeží je parádní turistická cesta, která není frekventovaná. + Majitelé objektu, kteří bydlí vedle spodního apartmánu, jsou přátelští, tiší a udržují soukromí ubytovaných. + Majitelé na požádání a za úhradu připraví rybí hostinu z vlastnoručně nalovených ryb. + Postele ve spodním apartmánu jsou vhodné na spaní. + Spodní apartmán má sítě proti hmyzu a okenice. Terasa u něj je prostorná, je celá krytá a udržuje tak příjemný stín a chládek. Je z ní pěkný výhled. + Ve spodním apartmánu jsou prostorné místnosti, bez větších zbytečností. - Ve spodním apartmánu tekla jen studená voda a to pramínkem - výrazně se šetří energiemi. - Čistota ve spodním apartmánu byla průměrná, sem tam pavučiny a silný prach na horních policích a dekoracích. - Přes strop je slyšet z horního apartmánu dupání, bouchání...zejména pokud jsou tam děti, je to velmi hlasité a rušivé. - Pokud fouká vítr, je to v objektu znát dvojnásobně. Vítr je na tomto místě silnější a navíc vše bouchá, i když je to připevněné. - Cesta k objektu je náročná, kamenitá, doporučujeme vyšší podvozek u auta. - Nesmí se používat fén ani jiné el. spotřebiče, které mají větší spotřebu energie. + / - Dá se vysprchovat venku, kde je voda ohřívaná sluncem. Stydlivější ale jen v plavkách, protože ze všech stran je na člověka vidět. + / - Vaří se na plynu a bomba je umístěna v kuchyni, takže tam smrdí plyn. Je vhodné po každém vaření ještě zavřít přívodní ventil u plynové bomby. + / - Není možný příjezd a parkování u objektu, ale majitel vám odveze všechny věci k objektu vlastním autem a pomůže je vyložit. Sama pěší cesta k objektu ale není náročná.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
2. 9. 2014.

Nedostatak je da je solarni spremnik s toplom vodom nije bilo primjereno broju smještenih osoba - unatoč smo spašeni s toplom vodom koliko god je to moguće posljednji su nesretni:)

The disadvantage was that the solar tank with hot water was not appropriate to the number of accommodated people – despite we saved with hot water as much as possible last were unlucky:)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 1
2. 9. 2014.

Jako lijepo mjesto, plaža i vidjeti pogled s terase. Ja samo ne mogu preporučiti, smještaj nepušača, jer vlasnik puši puno, a kad vjetar ide od krive strane to je prilično neugodno. Čak molimo te pokušao pronaći rješenje da se odbija uz riječi: "Ja pušim u svojoj kući". Ovo mjesto je također nije dobro za one koji ne žele nositi svu prtljagu na leđima oko 100 metara na strmoj padini, jer mjesto nije dostupan automobil.

Very nice place, beach and see view from terrace. I only cannot recommend this accommodation to nonsmokers because the owner smokes a lot and when the wind goes from wrong side it is pretty annoying. Even we kindly ask and tried to find solution we were refused with the word “I smoke in my house”. This place is also not good for those who do not want to carry all baggage on the back circa 100 meters to the steep slope because the place is not accessible by a car.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 1
25. 8. 2013.

Prekrasna plaža, uvijek je samo nekoliko ljudi. Tiho, mir. Vrlo prijateljski vlasnik. Apartman je lijepo, terasa i pogled je prekrasan. Ceste koja vodi do kuće je malo avanturističkog, velika zabava. Mjesto parking mogao biti bliže kući.

Beautiful beach, always only a few people. Calm, peace. Very friendly owner. The apartement is nice, the terrace and the view is beautiful. The road leading to the house is a bit adventurous, great fun. The parking place could be closer to the house.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
21. 7. 2012.

Put do Velo farsko slaba.Nekaj ​​km predstavlja magarca Makede, parking, oko 250 metara od kuće, 220v struje, tople vode u vrtu, prostrani apartman ima veliku terasu, vrlo mirno mjesto za odmor. Pješčana plaža, veliki i nikada okupirana. Čak i neke od sjena. Domaćin su u redu.

Cesta v Velo farsko je slaba.Nekaj km predstavlja razrit makedam, parkirišče cca 250 m od objekta, elektrika 220v, topla voda je na vrtu, Prostoren apartma ima odlično teraso, zelo miren kraj za dopust. Plaža peščena, velika in nikdar zasedena. Tudi nekaj sence je. Gostitelja sta v redu.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5