Rezultati pretrage Uži izbor
Okrug Gornji (Čiovo) » AS-1069-a

Studio apartman s balkonom i pogledom na more Okrug Gornji, Čiovo | AS-1069-a

4,0/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
150 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2021.

Studio može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 16m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

Iznajmljivač posvećuje dodatnu pažnju čišćenju te se pridržava zdravstvenih i sigurnosnih mjera za sprečavanje širenja Covid-19 (koronavirusa).

 • Studio
  Površina: 16 m2 + 3 m2 (Balkon)
  Kapacitet: 2
  Kat: 2
 • Blagovaonica
  2 m2
  Izlaz na balkon
 • Kuhinja
  3 m2
  Klima uređaj
  Štednjak
  Sudoper
  Hladnjak
 • Spavaća soba
  8 m2
  Izlaz na balkon
  1 x Bračni krevet - Krevet manjih dimenzija od standardne veličine
 • Kupaonica
  3 m2
  Tuš
 • Balkon
  3 m2
  Pogled na more
  Zaštita od sunca
 • Pristup
  Moguć pristup automobilom
 • Plaže
  Između objekta i plaže je glavna cesta
  Šljunčana (Udaljenost 150 m, stepenice: 14)
 • Okolina
  Manje mjesto
  Trogir - 3 km
  Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 33 € - 55 €


U istoj zgradi

Kuća 1069 u mjestu Okrug Gornji, Čiovo - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2), Studio (1) i udaljena je 150 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. U kući postoji više apartmana u kojima će vjerojatno boraviti drugi gosti za vrijeme vašeg ljetovanja. Tijekom vašeg boravka, domaćini će se nalaziti u kući.

Udaljenosti:
3 km (Trogir) 150 m 150 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,00 Smještaj 3,40 Domaćin 4,50
29. 8. 2021.

Bili smo jako zadovoljni smještajem, a domaćini i mjesto se nalazi nekoliko metara od prekrasne plaže, u blizini nekoliko trgovina. Veliki plus je velika terasa.

S ubytovaním a domácimi sme boli veľmi spokojný a miesto sa nachádza pár metrov od nádhernej pláže, v blízkosti niekoľko obchodov. Veľkým plusom je veľká terasa.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
12. 7. 2021.

Dobar smještaj za 1-2 osobe. Smješten na izvrsnom mirnom mjestu, vrlo blizu mora, samo 3-5 minuta hoda. Balkon je zaštićen od sunca grančicama vinove loze, vidi se more. Namještaj je donekle star, ali u dobrom stanju i, u principu, sve je dovoljno za život. Krevet je udoban. Internet nije jako brz, ponekad padne, pogotovo na balkonu. Vlasnici su jako dragi ljudi i uvijek su spremni pomoći.

Хорошее размещение для 1-2 человек. Расположена в отличном тихом месте, совсем недалеко от моря, всего 3-5 минут пешком. Балкон защищен от солнца виноградными ветвями, можно видеть море. Мебель несколько старая, но в исправном состоянии и в принципе всего достаточно для проживания. Кровать удобная. Интернет не очень быстрый, иногда отваливается, особенно на балконе. Хозяева очень милые люди и всегда готовы помочь.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
16. 8. 2020.

Izuzetno smo zadovoljni. Vrlo lijepi i ljubazni vlasnici.:DO

Sme maximálne spokojní. Veľmi milý a príjemný majitelia. :D :O

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
17. 7. 2020.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
25. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
22. 7. 2019.

Prije svega: vlasnici stana su nas primili toplo, počašćeni i nema problema. Nažalost, osim terase, svi se plususesi tu zaustavljaju. Stan je vrlo starog namještaja, kuhinja je neadekvatna, nema mikrovalne pećnice. Klimatizacija je jedva bila hladna i nedovoljna za cijeli stan. Tuš kabina je stara sa starim tušem i slavinom. Apartman mora biti pun cisci kada gosti dolaze. Televizor je star (katoda, rijetkost). Nadam se da će moj komentar potaknuti vlasnike da investiraju u stan jer takav stan ne doprinosi hrvatskom turizmu

Kao prvo: Vlasnici apartmana su nas primili srdacno, pocastili i tu nema problema. Nazalost, osim terase, tu svi plusevi prestaju. Apartman je sa jako starim namjestajem, kuhinja je neadekvatna, nema mikrovalnu pec. Klima uredjaj je jedva hladio i nedovoljan za cijeli apartman. Tus kabina je stara sa starim tusom i slavinom. Apartman bi trebao biti puno cisci pri dolasku gostiju. Televizor je stari (katodni, raritet). Nadam se da ce moj komentar ponukati vlasnike da malo uloze u apartman jer takav apartman nedoprinosi Hrvatskom turizmu

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 4
30. 8. 2018.

:)

:)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
26. 8. 2018.

Voljeli smo našeg domaćina, takve brižljive dame. Apartman je bio vrlo prostran i čist. Odlično smo se proveli! :Lijepo:

We loved our host, such a caring lady. The apartment was very spacious and clean. We had a great time! :nice:

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
21. 8. 2018.

Slike su realistične, lijepe, čiste i jednostavne. (Klima se brzo hladi) Naselja govore samo horvatul, ali su jako lijepe. (U eurima, dok biste mogli platiti za ostalo) Parkolas su smrdljiva maceracija!

A kepek megfelelnek a valósàgnak, szep, tiszta, egyszeru kis studio. (Klima gyorsan lehűti) A szallasadok csak horvatul beszelnek, de nagyon kedvesek. (Euroban, kunaban egyarant lehetett fizetni a fenmaradó reszt) A parkolas eleg macerás!

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
6. 8. 2018.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4