Rezultati pretrage Uži izbor
Mlini (Dubrovnik) » AS-8835-a

Studio apartman s terasom Mlini, Dubrovnik | AS-8835-a

550 m

Studio može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u blagovaonici, unutar 29m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

 • Studio
  Površina: 29 m2 + 10 m2 (Terasa)
  Kapacitet: 4
  Kat: 1
 • Blagovaonica
  9 m2
  1 x kauč za dvije osobe
 • Kuhinja
  3 m2
  Štednjak
  Sudoper
  Hladnjak
  Aparat za kavu
 • Spavaća soba
  15 m2
  Klima uređaj
  1 x Bračni krevet
 • Kupaonica
  2 m2
  Tuš
 • Terasa
  10 m2
  Zaštita od sunca
 • Pristup
  Moguć pristup automobilom
 • Plaže
  Između objekta i plaže je Jadranska magistrala
  Šljunčana (Udaljenost 550 m, stepenice: 166)
 • Okolina
  Manje mjesto
  Dubrovnik - 10 km
  Objekt se nalazi pored Jadranske magistrale
  Objekt se nalazi pored lokalne ceste
  Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene


U istoj zgradi

Kuća 8835 u mjestu Mlini, Dubrovnik - Južna Dalmacija nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (5), Soba (2), Studio (1) i udaljena je 550 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Pansioni". Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
10 km (Dubrovnik) 550 m 550 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
7. 8. 2015.

Nightmare ODMOR Vlasnik čovjek vrlo prgav agresivne i ne gostoljubivi i vrlo neznanju. Kupaonica je potresao umivaonik i slavina sve grimey i Marky, tuš zavjese pune crne Ould. Te licemjerje ostaviti balkonska vrata Oper netko može uskočiti sa balkona na balkon. Vlasnik je vrlo nepristojno bilo je toliko loše da je moj husbund dobio uzvikivali muškarci vlasnik pred ostalim gostima za usingair con noću. Vlasnici oni ne žele da pokrenete air con što to košta novaca za pokretanje. Fire posipavanje u apartmanima, holoway ne postoji: biggrin:

NIGHTMARE HOLIDAY Owner the man very grumpy aggresive and not welcoming and very ignorant. Bathroom was a shook basin and taps all grimey and marky, shower curtains full of black ould. You cant leave balcony door oper anybody can hop from balcony to balcony. The owner very rude it was so bad that my husbund got shouted by men owner in front of other guests for usingair con at night. Owners they dont want you to run air con as it cost money to run. Fire sprinkles in apartments, holoway not fitted:biggrin:

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1