Rezultati pretrage Uži izbor
Slano (Dubrovnik) » S-8737-a

Soba uz plažu Slano, Dubrovnik | S-8737-a

10 m

Soba može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 17m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase.

Iznajmljivač posvećuje dodatnu pažnju čišćenju te se pridržava zdravstvenih i sigurnosnih mjera za sprečavanje širenja Covid-19 (koronavirusa).

 • Soba
  Površina: 17 m2 + 7 m2 (Terasa)
  Kapacitet: 2
  Kat: 1
 • Kuhinja
  2 m2
  Klima uređaj
  Izlaz na terasu
  Štednjak
  Sudoper
  Hladnjak
 • Spavaća soba
  13 m2
  1 x Bračni krevet
 • Kupaonica
  2 m2
  Tuš
 • Terasa
  7 m2
  Pogled na more
 • Pristup
  Moguć pristup automobilom
 • Plaže
  Objekt se nalazi uz samu plažu
  Šljunčana (Udaljenost 10 m)
  Pješčana (zračna udaljenost: 107m)
 • Okolina
  Manje mjesto
  Dubrovnik - 33 km
  Objekt se nalazi pored lokalne ceste
  Objekt se nalazi u blizini potencijalnog izvora buke

Sadržaji


Cijene | 59 € - 89 €


U istoj zgradi

Kuća 8737 u mjestu Slano, Dubrovnik - Južna Dalmacija nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (1), Soba (2) i udaljena je 10 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
33 km (Dubrovnik) 10 m 10 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
27. 9. 2018.

Želio bih izraziti svoje nezadovoljstvo cijelim iskustvom ovog boravka - od samog početka kada su mi rekli da soba nije dostupna, a onda je slična. Apartmani nisu vrijedni novca, a vlasnica gospođice bila je vrlo neprikladna i nepristojna na našem odlasku. Ocijenio sam ovaj boravak na Trip Advisor, ali predlažem da se daju vlasnicima neke informacije, uključujući: 1. Pozdrav i hvala na dolasku, savjeta za goste o zahtjevima soba, pravilima i području uključujući preporuke za prehranu itd. 2. Izmjene biti napravljen u prostoriju opasnom s prozorima i vratima koji se otvaraju prema unutra i iznad kreveta - ozbiljna ozljeda netko jednom danu jamčim.:(

I would like to express my dissatisfaction with the whole experience of this stay - from the beginning when I was told the room was not available and then a similar one was. The apartments are not worth the money and the lady owner was very unwelcoming and downright rude on our departure. I have rated this stay on Trip Advisor but I suggest some information be given to the owners including: 1. A welcome and thank you on arrival, tips for guests about the room requirements, rules and area including recommendations for eating etc 2. Modifications be made to the room which is dangerous with the windows and doors opening inward and above the bed in particular - there will be a serious injury to someone one day I guarantee it.:(

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1