Rezultati pretrage Uži izbor
Sveta Nedilja (Hvar) » A-11433-c

Četverosobni apartman uz plažu Sveta Nedilja, Hvar | A-11433-c

4,8/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
10 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2023. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 31. 1. 2023.

Apartman može primiti 8 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 4, unutar 127m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca, a usluga je uključena u cijenu smještaja. Prostorije rezervirane smještajne jedinice nisu povezane u jednu cjelinu. Smještajna jedinica ima prostorije koje su odvojene od ostatka jedinice.

 • Apartman
  Površina: 127 m2 + 10 m2 (Terasa)
  Kapacitet: 8
  Kat: 1
 • Blagovaonica
  4 m2
 • Kuhinja
  35 m2
  Štednjak
  Pećnica
  Sudoper
  Hladnjak
  Prostorija je odvojena od smještajne jedinice
 • Spavaća soba 1
  16 m2
  Klima uređaj
  1 x Bračni krevet
  Prostorija je odvojena od smještajne jedinice
 • Spavaća soba 2
  16 m2
  Klima uređaj
  1 x Bračni krevet
  Prostorija je odvojena od smještajne jedinice
 • Spavaća soba 3
  16 m2
  Klima uređaj
  1 x Bračni krevet
  Prostorija je odvojena od smještajne jedinice
 • Spavaća soba 4
  16 m2
  Klima uređaj
  1 x Bračni krevet
  Prostorija je odvojena od smještajne jedinice
 • Kupaonica 1
  5 m2
  Tuš
 • Kupaonica 2
  5 m2
  Tuš
 • Kupaonica 3
  5 m2
  Tuš
 • Kupaonica 4
  5 m2
  Tuš
 • Terasa
  10 m2
  Pogled na more
  Zaštita od sunca
 • Pristup
  Moguć pristup automobilom 20 m od objekta
 • Plaže
  Objekt se nalazi uz samu plažu
  Betonske ploče (Udaljenost 10 m)
  Šljunčana (zračna udaljenost: 263m)
 • Okolina
  Manje mjesto
  Jelsa - 15 km
  Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 144 € - 204 €


U istoj zgradi

Kuća 11433 u mjestu Sveta Nedilja, Hvar - Srednja Dalmacija nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (3) i udaljena je 10 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini neće stanovati u kući tijekom vašeg boravka.

Udaljenosti:
15 km (Jelsa) 10 m 10 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,80 Smještaj 4,50 Domaćin 5,00
29. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
28. 7. 2022.

Ugodan i udoban smještaj tik uz vodu8)

Příjemné a pohodlné ubytování přímo u vody 8)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
14. 9. 2021.

Bio je to raj. Lokacija je bila toliko lijepa, tako blizu mora, da ste se morali probuditi, prošetati 20 metara i zaroniti u plavo more. Domaćini su bili jako ljubazni, dočekali su nas s domaćim vinom, ukusno. Postoji mjesto za postavljanje viseće mreže ili dva neposredno ispred terase. Sve je blizu: restoran, plaža, more.

It was paradise. The location was so beautiful, so close to the sea, that you just had to wake up, walk for 20 meters and dive into the blue sea. The hosts were really nice, they greeted us with some local-made wine, delicious. There's place for setting up a hammock or two just in front of the terrace. Everything is close: restaurant, beach, sea.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
1. 9. 2021.

Svi smo bili oduševljeni mjestom, morem, prirodnim plažama, a posebno domaćini koji su jako dragi i direktni ljudi. Pravo mjesto za odmor i opuštanje. Čestitamo. Doći ćemo opet.

Svi smo se oduševili mjestom,morem,prirodnim plažama a posebno domaćinima koji su jako prijatni i neposredni ljudi. Pravo mjesto za odmor i opuštanje. Sve čestitke. Doći ćemo ponovo.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
3. 8. 2021.

Ponuđen je stan s 2 kupaonice. objekata, ali postojale su 2 odvojene prostorije. Terase koje pripadaju smještaju nisu pružale potpunu privatnost, a vlastita kuhinja nalazila se jedan kat niže na zajedničkoj terasi sa susjedima, što bi bilo dobro naglasiti. Sveta Nedilja je prekrasno mjesto za odmor, smještaj nudi izravan pristup moru, pored smještaja ugodan restoran Tamaris, koji nije ometao buku smještaja. Vlasnik vrlo uslužan i srdačan.

Byl nabízen apartmán s 2 soc. zařízením, jednalo se však o 2 samostatné pokoje. Terasy patřící k ubytování neposkytovaly úplné soukromí a vlastní kuchyň se nacházela o patro níže na sdílené terase se sousedy, což by bylo dobré zdůraznit. Sveta Nedilja je úžasné místo k trávení dovolené, ubytování nabízí přímý vstup do moře, vedle ubytování příjemná restaurace Tamaris, která nenarušovala hlukem ubytované. Majitel velmi vstřícný a srdečný.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
30. 7. 2021.

: inlove: Dragi domaćine! Tihi, ugodni, udobni, dobro opremljeni, čisti apartmani. Mjesto je prikladnije za one koji traže mir i tišinu, nema puno ljudi na plaži ili u selu.

:inlove: Kedves szállásadó! Csendes, kellemes, kényelmes, jól felszerelt, tiszta apartmanok. A hely inkább a nyugalmat keresőknek megfelelő, nincs sok ember a strandon, illetve a településen.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
7. 9. 2019.

Optimalna lokacija, vrlo gostoljubiva obitelj. U sobama bi trebalo biti ljepše. Malo bi bilo dovoljno. Savjet da dođete s zalihama, jer su kuhinje udobne, ali udaljena i skupa tržišta. Pozdrav Viktou

Posizione ottimale, famiglia molto ospitale. Le camere dovrebbero essere più curate. Basterebbe poco. Consiglio da arrivare col le provviste perché le cucine sono comode ma i market lontani e cari. Un saluto a Vikto

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
A-11433-a Szunyogné Racskó Szilvia
23. 8. 2019.

Smještaj je čist, uredan. Lokacija je vrlo dobra. Voda u stanu je duboka, ali bistra i u nju možete lako ući stepenicama. Malo dalje nalazi se sitni šljunak, koji se polako produbljuje. Grad je čist, uredan, pekara i dalje na raspolaganju su malene radnje. Restoran u susjedstvu stana ne ometa, ali kuhanje je ukusno, a konobari vrlo lijepi. Domaćin, vrlo ljubazan i uslužan. Sve smo bili zadovoljni.

A szállás tiszta, rendes. A elhelyezkedése nagyon jó. Az apartmannál a víz mély, de tiszta és lépcsővel könnyen belehet menni a vízbe. Kissé távolabb van apró kavicsos lassan mélyülő part. A városka tiszta rendezett, van pékség és távolabb kis közért. Az apartman szomszédságában található étterem, nem zavaró, viszont finoman főznek és a pincérek nagyon kedvesek. A házigazda, nagyon kedves és segítőkész. Mi mindennel elégedettek voltunk.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
A-11433-c Małgorzata Kołodziejska
17. 7. 2019.

Iskreno preporučujem. Sobe, kupaonice i kuhinja su čiste i uredne. Oprema u dobrom stanju. Domaćin je vrlo lijep. Plaža - ona u blizini kuće nije pogodna za malu djecu, ali na udaljenosti od oko 200 m nalazi se plaža za cijelu obitelj. U blizini kuće nalazi se restoran u kojem se dobro jede po pristojnoj cijeni. Selo pripada skupini onih koji su mirni.

Szczerze polecam. Pokoje, łazienki i kuchnia czyste i zadbane. Wyposażenie w dobrym stanie. Gospodarz bardzo miły. Plaża - ta przy domu niezbyt nadaje się dla małych dzieci, jednak w odległości ok 200 m jest plaża dla całej rodziny. Blisko domu jest restauracja gdzie można dobrze zjeść w przyzwoitej cenie. Miejscowość należy do grupy tych spokojnych.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
2. 8. 2018.

Pogled na more je fantastičan. Šljunčana plaža već je vrlo mala, ali preostala kamena plaža vrlo lijepa i kristalno čista voda.

Der Meerblick ist traumhaft. Der Kieselstrand schon sehr klein, aber der restliche Steinstrand sehr schön und kristallklares Wasser.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5