Rezultati pretrage Uži izbor
Sveta Nedilja (Hvar) » A-11433-c

Četverosobni apartman uz plažu Sveta Nedilja, Hvar | A-11433-c

4,6/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
10 m
-10% Akcijski popust

Apartman može primiti 8 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 4, unutar 127m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca, a usluga je uključena u cijenu smještaja. Prostorije rezervirane smještajne jedinice nisu povezane u jednu cjelinu. Smještajna jedinica ima prostorije koje su odvojene od ostatka jedinice.

 • Apartman
  Površina: 127 m2 + 10 m2 (Terasa)
  Kapacitet: 8
  Kat: 1
 • Blagovaonica
  4 m2
 • Kuhinja
  35 m2
  Štednjak
  Pećnica
  Sudoper
  Hladnjak
  Prostorija je odvojena od smještajne jedinice
 • Spavaća soba 1
  16 m2
  Klima uređaj
  1 x Bračni krevet
  Prostorija je odvojena od smještajne jedinice
 • Spavaća soba 2
  16 m2
  Klima uređaj
  1 x Bračni krevet
  Prostorija je odvojena od smještajne jedinice
 • Spavaća soba 3
  16 m2
  Klima uređaj
  1 x Bračni krevet
  Prostorija je odvojena od smještajne jedinice
 • Spavaća soba 4
  16 m2
  Klima uređaj
  1 x Bračni krevet
  Prostorija je odvojena od smještajne jedinice
 • Kupaonica 1
  5 m2
  Tuš
 • Kupaonica 2
  5 m2
  Tuš
 • Kupaonica 3
  5 m2
  Tuš
 • Kupaonica 4
  5 m2
  Tuš
 • Terasa
  10 m2
  Pogled na more
  Zaštita od sunca
 • Pristup
  Moguć pristup automobilom 20 m od objekta
 • Plaže
  Objekt se nalazi uz samu plažu
  Betonske ploče (Udaljenost 10 m)
  Šljunčana (zračna udaljenost: 263m)
 • Okolina
  Manje mjesto
  Jelsa - 15 km
  Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 127 € - 168 €


U istoj zgradi

Kuća 11433 u mjestu Sveta Nedilja, Hvar - Srednja Dalmacija nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (3) i udaljena je 10 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini neće stanovati u kući tijekom vašeg boravka.

Udaljenosti:
15 km (Jelsa) 10 m 10 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,60 Smještaj 4,30 Domaćin 4,80
7. 9. 2019.

Optimalna lokacija, vrlo gostoljubiva obitelj. U sobama bi trebalo biti ljepše. Malo bi bilo dovoljno. Savjet da dođete s zalihama, jer su kuhinje udobne, ali udaljena i skupa tržišta. Pozdrav Viktou

Posizione ottimale, famiglia molto ospitale. Le camere dovrebbero essere più curate. Basterebbe poco. Consiglio da arrivare col le provviste perché le cucine sono comode ma i market lontani e cari. Un saluto a Vikto

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
A-11433-a Szunyogné Racskó Szilvia
23. 8. 2019.

Smještaj je čist, uredan. Lokacija je vrlo dobra. Voda u stanu je duboka, ali bistra i u nju možete lako ući stepenicama. Malo dalje nalazi se sitni šljunak, koji se polako produbljuje. Grad je čist, uredan, pekara i dalje na raspolaganju su malene radnje. Restoran u susjedstvu stana ne ometa, ali kuhanje je ukusno, a konobari vrlo lijepi. Domaćin, vrlo ljubazan i uslužan. Sve smo bili zadovoljni.

A szállás tiszta, rendes. A elhelyezkedése nagyon jó. Az apartmannál a víz mély, de tiszta és lépcsővel könnyen belehet menni a vízbe. Kissé távolabb van apró kavicsos lassan mélyülő part. A városka tiszta rendezett, van pékség és távolabb kis közért. Az apartman szomszédságában található étterem, nem zavaró, viszont finoman főznek és a pincérek nagyon kedvesek. A házigazda, nagyon kedves és segítőkész. Mi mindennel elégedettek voltunk.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
A-11433-c Małgorzata Kołodziejska
17. 7. 2019.

Iskreno preporučujem. Sobe, kupaonice i kuhinja su čiste i uredne. Oprema u dobrom stanju. Domaćin je vrlo lijep. Plaža - ona u blizini kuće nije pogodna za malu djecu, ali na udaljenosti od oko 200 m nalazi se plaža za cijelu obitelj. U blizini kuće nalazi se restoran u kojem se dobro jede po pristojnoj cijeni. Selo pripada skupini onih koji su mirni.

Szczerze polecam. Pokoje, łazienki i kuchnia czyste i zadbane. Wyposażenie w dobrym stanie. Gospodarz bardzo miły. Plaża - ta przy domu niezbyt nadaje się dla małych dzieci, jednak w odległości ok 200 m jest plaża dla całej rodziny. Blisko domu jest restauracja gdzie można dobrze zjeść w przyzwoitej cenie. Miejscowość należy do grupy tych spokojnych.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
2. 8. 2018.

Pogled na more je fantastičan. Šljunčana plaža već je vrlo mala, ali preostala kamena plaža vrlo lijepa i kristalno čista voda.

Der Meerblick ist traumhaft. Der Kieselstrand schon sehr klein, aber der restliche Steinstrand sehr schön und kristallklares Wasser.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
16. 9. 2017.

Apartman u neposrednoj blizini mora, klime, roštilja, prostrane kuhinje, veliko mjesto ne samo za ležaljke na plaži. Pješačenje, biciklizam, izlete Hvar, Stari grad, Jelsa .. Veliki, brižljiv i gostoljubiv vlasnik. Preporučujem.

Apartmán přímo u moře, klima, gril, prostorná kuchyně, skvělé místo nejen na lenošení na pláži. Turistika, cykloturistika, výlety Hvar, Stari grad, Jelsa.. Skvělý, starostlivý a pohostinný majitel. Doporučuji.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
14. 9. 2017.

Mily domaćin, prekrasno okruženje. Nema crijeva za malu djecu. Sobe su čiste, kuhinja je u redu.

Mily gospodarz, piekna okolica. brak miejsca do kapania dla malych dzieci. W pokojach czysto , kuchnia ok.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
3. 10. 2016.

More je lijepo, na žalost, loši pogodnosti. Nadalje, suprotno očekivanjima, i kako se koristi web apartman za 6-8 osoba, već dvije sobe u kojoj su djeca mněla zaseban ulaz. Kuhinja izvan stana u prizemlju. Plaža uzbrdo i nizbrdo dosta daleko da sam htjela nešto tik uz more. Putovanje kroz otok strašna.

Moře pěkné, bohužel slabá vybavenost v místě. Dále oproti očekávání a tomu, jak působily stránky to nebyl apartmán pro 6-8 osob ale dvoumístné pokoje, kdy děti mněly i jiný vchod. Kuchyně mimo apartmán v přízemí. Pláž do kopce a z kopce vcelku dalek na to, že jsem chtěl něco přímo u moře. Příjezdová cesta přes ostrov hrozná.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 2