Rezultati pretrage Uži izbor
Brna (Korčula) » A-147-a

Trosobni apartman uz plažu Brna, Korčula | A-147-a

50 m

Apartman može primiti 8 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 3, te u dnevnom boravku, unutar 100m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

 • Apartman
  Površina: 100 m2 + 23 m2 (Terasa)
  Kapacitet: 8
  Kat: 1
 • Dnevni boravak
  14 m2
  Izlaz na terasu
  1 x kauč za jednu osobu
 • Blagovaonica
  12 m2
  Izlaz na terasu
 • Kuhinja
  8 m2
  Štednjak
  Pećnica
  Sudoper
  Hladnjak s ledenicom
 • Spavaća soba 1
  13 m2
  Izlaz na terasu
  1 x Bračni krevet
 • Spavaća soba 2
  16 m2
  1 x Bračni krevet
 • Spavaća soba 3
  15 m2
  1 x Bračni krevet
  1 x Krevet
 • Kupaonica 1
  4 m2
  Tuš
 • Kupaonica 2
  4 m2
  Tuš
 • Kupaonica 3
  4 m2
  Tuš
 • Terasa
  23 m2
  Pogled na more
  Zaštita od sunca
 • Pristup
  Moguć pristup automobilom
 • Plaže
  Između objekta i plaže je lokalna cesta
  Betonske ploče (Udaljenost 50 m, stepenice: 59)
  Pješčana (zračna udaljenost: 143m)
  Šljunčana (zračna udaljenost: 58m)
 • Okolina
  Manje mjesto
  Blato - 15 km
  Objekt se nalazi pored lokalne ceste
  Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 104 € - 142 €


U istoj zgradi

Kuća 147 u mjestu Brna, Korčula - Južna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (4) i udaljena je 50 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
15 km (Blato) 50 m 50 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
19. 8. 2011.

Izvrsna najam, stan, najam.

Excellent rent, flat, location.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
22. 5. 2008.

Posjetili smo ovo mjesto još 2005. Smještaj nije bio siguran, otišli smo samo treptaj oka, navodno gdje se molim vas, postoje zostaneme.Pozreli gubitak izravno u Korčuli u Lumbardi i na kraju smo otišli Prižba. U Smokvica morali smo se na vrh benzina i benzinskim postajama, pitali smo koliko je Prižba da sam vidio na internetu. Pumpa radi smještaja vlasnika Ivana i mi napokon napustio s njim. Mi smo bili osam godina, imali smo cijelu sobu s velikom terasom, svaka soba ima vlastitu kadu i WC-om, sve besprijekorno nova kuhinja malo mali, ali to bi mogao biti. I više od toga? lijepa, besprijekoran, u neposrednoj blizini kuće. Trčanje niz ujutro kako bi se okupali, imaju doručak na velikom terasom sa spektakularnim pogledom na cijeli Brnu, bez pakiranja i vukao stvari na plaži. Dečki su pivo kavu i srušio pivo ili na djecu kada su bili žedni ili nešto slično trčao gore. Lijepa mirna, tiha parááááááááda. U jutarnjim satima morate zobúdzali kao ribari ići na more, a zatim ih gledati kako su se vratili, a čak i ako se nešto uhvatili. Postoji blato, mi smo također rekao da je možda sam propustio sladoled je od strane Hrvatske ima tako dobar i prodao tu. To može ponijeti sa sobom novac, jer ako nema bankomata, ali u blizini je vrlo dobro opskrbljena trgovina, pizzeria, pošta, restoran, iznajmljivanje bicikla izravno u male pizzerije, gdje čak i baka prodaje voća i povrća. Do sada je naš najbolji odmor, svi smo se složili o tome da ostatak JA visoko preporučiti. : Smile :: smile :: smile:

My sme navštívili toto miesto ešte v roku 2005. Ubytovanie sme nemali zabezpečené, išli sme len tak na blink, vraj kde sa nám zapáči,tam zostaneme.Pozreli sme ubytko priamo v Korčuli aj v Lumbarde a nakoniec sme šli do Prižby. V Smokvici sme potrebovali dotankovať benzín a na benzínke sme sa pýtali ako ďaleko je ešte Prižba,ktorú som videla na internete. Na pumpe pracoval majiteľ tohto ubytovania Ivan a nakoniec sme zostali u neho. Bolo nás osem, mali sme izby úplne hore s obrovskou terasou, každá izba mala vlastnú kúpeľku s WC, všetko čistučké nové, troška malá kuchynka, ale dalo sa. No a more ??? nádhera, čistučké, blízko pri dome. Ráno zbehnete dole sa okúpať, naraňajkujete sa na veľkej terase s nádherným výhľadom na celú Brnu, žiadne vláčenie a balenie vecí na pláž. Chlapi nám uvarili kávu a priniesli dole alebo pivko decká keď boli smädné alebo niečo chceli vybehli hore. Nádherný kľud, ticho parááááááááda. Ráno ste sa zobúdzali na to ako rybári odchádzajú na more a potom ste ich sledovali ako sa vracali a či aj dačo ulovili. Nachádza sa tam liečivé bahno, ktoré sme tiež opáčili, snáď čo mi chýbalo bola robená zmrzlina, ktorú majú v Chorvátsku takú dobrú a tam ju nepredávali. Treba si zobrať so sebou peniaze nakoľko tam vtedy nebol bankomat, ale blízko je obchod veľmi dobre zásobený, pizéria, pošta, reštaurácia, požičovňa malých motoriek priamo v pizérií, dokonca tam babka predávala ovocie aj zeleninu. Zatiaľ naša najlepšia dovolenka,všetci sme sa na tom zhodli, čo sa týka oddychu vrele doporučujeme. :smile::smile::smile:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
22. 8. 2005.

: Drift: slika, ali nije baš velika

:snose: nezodpovedá obrázkom ale celkom fajn

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4