Rezultati pretrage Uži izbor
Sobra (Mljet) » A-4926-b

Jednosobni apartman s terasom Sobra, Mljet | A-4926-b

300 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2023. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 2. 2023.

Apartman može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 22m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

 • Apartman
  Površina: 22 m2 + 10 m2 (Terasa)
  Kapacitet: 2
  Kat: 1
 • Blagovaonica
  8 m2
 • Kuhinja
  4 m2
  Štednjak
  Pećnica
  Sudoper
  Hladnjak
 • Spavaća soba
  8 m2
  1 x Bračni krevet
 • Kupaonica
  2 m2
  Tuš
 • Terasa
  10 m2
 • Pristup
  Moguć pristup automobilom
 • Plaže
  Betonske ploče (Udaljenost 300 m, stepenice: 64)
 • Okolina
  Manje mjesto
  Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 59 € - 95 €


U istoj zgradi

Kuća 4926 u mjestu Sobra, Mljet - Južna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 250 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
250 m 300 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
31. 7. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
10. 9. 2018.

Topli domaćini i vrlo korisni. S dobrodošlicom osvježenja po dolasku. Čisti apartman s prekrasnim pogledom na Sobra zaljev:)

Warm hosts and very helpful.with welcome refreshments on arrival. Clean apartment with great view over Sobra Bay:)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
12. 8. 2018.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
26. 8. 2017.

Pozdrav, sveukupno, bili smo sretni s odmorom. Smještaj je bio lijep i čist s prekrasnim pogledom na more. Nažalost, imali smo samo jednu kupaonicu za sedam osoba tjedno. Druga kupaonica bila je slomljena WC. Nakon tjedan dana naši su vlasnici mogli pristupiti tušu u drugoj kupaonici i umivaoniku, ali zahod nije popravljen na kraju našeg boravka (deset dana). Smještaj je bio opremljen roštiljem, ali okolinom i nije vas pozivao da sjedite u vrtu zbog skladištenja ostataka građevinskog materijala. Vrlo neugodne bile su legla i izmet životinja u neposrednoj blizini objekta (vjerojatno već izvan zemljišta vlasnika). Vlasnici su bili vrlo ugodni, voljni i opskrbljeni voćem iz vlastitog vrta. Plaža u blizini smještaja bila je lijepa i čista s postupnim ulazom u more, koja je bila pogodna za djecu.

Dobrý den, celkově jsme byli s dovolenou spokojeni. Ubytování bylo pěkné a čisté s krásným výhledem na moře. Bohužel jsme ale měli asi týden k dispozici pouze jednu koupelnu na sedm osob. Ve druhé koupelně byl polámaný záchod. Po týdnu nám majitelé zpřístupnili ve druhé koupelně alespoň sprchovací kout a umyvadlo, ale záchod do konce našeho pobytu (deset dní) opraven nebyl. U ubytování byl k dispozici gril, ale prostředí kolem něj a na zahradě nevybízelo k posezení z důvodu uskladnění zbytků stavebního materiálu. Velmi nepříjemné byly povalující se odpadky a exkrementy zvířat v bezprostředním okolí nemovitosti (pravděpodobně již mimo pozemek majitelů). Majitelé byli velmi příjemní, ochotní a zásobili nás ovocem z vlastní zahrádky. Pláž v blízkosti ubytování byla pěkná a čistá s postupným vstupem do moře, což bylo vhodné pro děti.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
20. 8. 2012.

Stan nije pogodna za početne cijene. To bi trebao koštati najmanje 30% manje.

L'appartamento non è adeguato al prezzo richiesto. Dovrebbe costare almeno il 30% in meno.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 2