Rezultati pretrage Uži izbor
Starigrad (Paklenica) » A-6527-c

Dvosobni apartman s balkonom i pogledom na more Starigrad, Paklenica | A-6527-c

200 m

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 40m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 40 m2 + 5 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 4
    Kat: 1
    Potkrovlje
  • Blagovaonica
    6 m2
  • Kuhinja
    3 m2
    Klima uređaj
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Aparat za kavu
  • Spavaća soba 1
    11 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    10 m2
    2 x Krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Balkon
    5 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 200 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Starigrad - 500 m
    Objekt se nalazi pored glavne ceste
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene


U istoj zgradi

Kuća 6527 u mjestu Starigrad, Paklenica - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (6), Studio (1) i udaljena je 200 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. U ovoj kući nalazi se više smještajnih jedinica pa možete očekivati susrete s drugim gostima. Domaćini borave u kući.

Udaljenosti:
500 m (Starigrad) 200 m 200 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
13. 8. 2018.

Vrlo dobro mjesto za opuštanje. Čisto, uredno. Dobra lokacija, u blizini svih pogodnosti kao što su trgovine i restorani, ali ne i centar. Mir i tišina. Velika prednost su domaćini przemili. Doći ćemo ovdje sa zadovoljstvom. Preporučuje se smještaj.

Bardzo dobre miejsce na wypoczynek. Czyste, zadbane. Dobra lokalizacja, blisko wszystkich udogodnień takich jak sklepy czy restauracje, ale nie w samym centrum. Cisza i spokój. Ogromnym atutem są przemili gospodarze. Z chęcią tu przyjedziemy. Kwatera godna polecenia.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
13. 8. 2018.

Vrlo smo zadovoljni boravkom. Uvjeti se nisu razlikovali od prikazane ponude. Sobe su čiste i uredne. Iako je bilo više ljudi na posjedu, nije se tako osjećalo. Puno prostora u dvorištu, automobil se može parkirati bez mrvica. Izuzetno prijateljski domaćini, željni kontakta. Ako je potrebno, možete računati na njihovu pomoć. : D Plaža je blizu i možete naći i sjenovito mjesto. U neposrednoj blizini je trgovina, voćnjak i restoran. Ja visoko preporučiti!

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Warunki nie odbiegały od przedstawionej oferty. Pomieszczenia czyste i zadbane. Mimo, że na posesji przebywało więcej osób nie odczuwało się tego. Dużo miejsca na podwórku, samochód można zaparkować bez ścisku. Niezwykle mili gospodarze, chętni do kontaktu. W razie potrzeby można liczyć na ich pomoc.:D. Plaża znajduje się blisko i można znaleźć na niej również zacienione miejsce. W bliskiej odległości znajduje się sklep, stragan z owocami i restauracja. Gorąco polecam!

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
3. 9. 2016.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
2. 9. 2016.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
15. 8. 2016.

Dobar dan uz stan sam bio jako spokojny.Čistota i red, ali sve je bilo super.Ubytovanie korespondira s onim što je ponuknute.Domaci Vlasnici su vrlo susretljiv, upravo ono što je vlasnik tvrtke patri.plaz a udaljenost je vyhovujuca.Miesto super.Aj nocny život nam odgovara. : Kiss :: kiss: Nice<3

Dobry den s apartmanom som bol velmi spokojny.Čistota,poriadok no vsetko bolo super.Ubytovanie zodpovedalo tomu co bolo ponuknute.Domaci majitelia boli velmi usluznI,presne to čo sa na majitelov podniku patri.plaz a vzdialenost bola vyhovujuca.Miesto super.Aj nocny zivot nam vyhovoval.:kiss: :kiss: :nice: <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
14. 8. 2016.

:)

:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
25. 8. 2015.

bili smo vrlo zadovoljni smještajem i domaćina. Moglo bi se reći svaki problem, a to je odmah pomogao. One mogu otvoreni roštiljanje i kuhanje.

wir waren mit der Unterkunft und den Hausherren sehr zufrieden. Man konnte Ihnen jedes Problem mitteilen und es wurde sofort geholfen. Man kann im freien Grillen und auch kochen.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
7. 8. 2015.

Odlična lokacija: planine + more!

Znakomita lokalizacja: góry + morze!

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
21. 7. 2014.

S ubytovanním u apartmanima smo bili apsolutno zadovoljni, dobro opremljen, lijep, čist, vrlo lijepo okruženje. Početna je jako lijepo, prijateljski i gostoljubivi. Grad je lijep i miran, što je više za one koji su u potrazi napustiti prostoriju. Plaže su u blizini, ali i više stijena i betona, opsežna šljunčane plaže su i dalje - automobilom oko 1,5 km.Všetkým visoko preporučiti.

S ubytovanním v apartmánoch sme boli absolútne spokojný, dostatočne vybavené, pekné, čisté, okolie veľmi pekné. Domáci boli veľmi milí, priateľský a pohostinní. Mestečko bolo pekné a kľudné,je to skôr pre tých, ktorý hľadajú na dovolenke pokoj. Pláže boli blízko, ale viac také skalnaté a betónove, rozsiahlejšie kamienkové pláže boli ďaľej - autom asi 1,5 km.Všetkým vrelo odporúčam.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
21. 8. 2013.

Bili smo zadovoljni uslugom, vlasnik je prijateljski. Najbliža plaža mi se svidjela najviše, ne samo zato što nije bio previše naseljena. Samo mjesto Starigrad je lijepo. Međutim, to je vrijedno posjetiti Paklenicu, koji preporučujem svima: sretan:

Bila sva zadovoljna s storitvami, lastnik je prijazen. Najbližja plaža nama je bila najbolj všeč, tudi zato ker ni bila preveč obljudena. Samo mesto Starigrad je lepo. Vsekakor pa se splača obiskati tudi NP Paklenica, ki ga priporočam vsem :happy:

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5