Rezultati pretrage Uži izbor
Dingač - Potočine (Pelješac) » AS-4533-a

Studio apartman uz plažu Dingač - Potočine (Pelješac) | AS-4533-a

4,5/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
10 m
-15% Akcijski popust

Studio može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 22m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

 • Studio
  Površina: 22 m2 + 4 m2 (Balkon)
  Kapacitet: 2
  Kat: 2
  Potkrovlje
 • Blagovaonica
  4 m2
  Izlaz na balkon
 • Kuhinja
  3 m2
  Štednjak
  Sudoper
  Hladnjak
  Mikrovalna pećnica
 • Spavaća soba
  12 m2
  Izlaz na balkon
  2 x Krevet
 • Kupaonica
  3 m2
  Tuš
 • Balkon
  4 m2
  Pogled na more
  Zaštita od sunca
 • Pristup
  Moguć pristup automobilom
 • Plaže
  Objekt se nalazi uz samu plažu
  Betonske ploče (Udaljenost 10 m, stepenice: 42)
 • Okolina
  Manje mjesto
  Orebić - 20 km
  Objekt se nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 37 € - 49 €


U istoj zgradi

Kuća 4533 u mjestu Dingač - Potočine, Pelješac - Južna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (4), Studio (1) i udaljena je 10 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Za vrijeme vašeg ljetovanja možda će u ostalim apartmanima ove kuće boraviti drugi gosti. Domaćini će također boraviti u kući tijekom vašeg odmora.

Udaljenosti:
20 km (Orebić) 10 m 10 m
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,50 Smještaj 4,30 Domaćin 4,70
9. 9. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
3. 9. 2019.

Mirna lokacija koju smo željeli. Prekrasno mjesto.

Klidná lokalita jakou jsme chtěli. Krásné místo.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
AS-4533-a Anonimno
2. 9. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
3. 8. 2019.

vrlo lijepo mjesto za opuštanje, mir je, vlasnici su simpatični i uslužni ljudi, preporučujem onima koji se žele opustiti od svakodnevne užurbanosti.

velice příjemné místo na oddych , je tu klid , majitelé jsou milí a vstřícní lidé .Doporučuji pro ty kteří si chtějí odpočinout od každodenního shonu.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
21. 7. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
17. 7. 2019.

Odličan smještaj i za poziciju, s balkonom izravno na stijenama mora i iznad svega zbog velikog gostoprimstva vlasnika. : Ps: hvala i za uslugu koju nudi osoblje Adriatic.hr agencije na našem. zahtjevi.

Ottima sistemazione sia per la posizione, con balcone direttamente sugli scogli del mare e soprattutto per la Grande ospitalità dei proprietari. 👍 Ps: un ringraziamento anche per il servizio offerto dallo staff dall'agenzia Adriatic.hr alle ns. richieste.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
11. 9. 2018.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
18. 7. 2018.

Lijepo mjesto za one koji traže mir i tišinu od ljudi. Prekrasan pogled i okolica. Za one koji plivaju. Nema šljunčane plaže kao na slici. Domaćini su vrlo lijepi. Postoje neki komarci, ali ne previše. Uzmite sve što vam treba, jer trgovina i restoran su nekoliko kilometara serpentina ispod oštre planine i tunela do Potomja. Uzmite opremu za plivanje s tobom i dobre knjige i idilu!

Piękne miejsce dla szukających ciszy i spokoju z dala od ludzi. Przepiękne widoki i okolica. Dla umiejących pływać. Nie ma plaży żwirowej jak na zdjęciu. Gospodarze bardzo mili. Jest trochę komarów, ale nie za dużo. Zabrac wszystko, co potrzebne, bo do sklepu i restauracji pare kilometrów serpentynami pod ostrą górę i przez tunel do Potomje. Zabrać ze sobą sprzęt do pływania i dobre książki i sielanka!

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
10. 10. 2017.

Pozitivan: Hotel se nalazi na lijepoj lokaciji, pravi mirni, daleki grad. Prekrasan pogled. Negativna: U gornjoj sobi nalazi se mala terasa. Napomena: U selu nema trgovine i vrlo je stjenovita na obali, au vjetrovitim vremenima valovi se ne mogu okupati. Ali u blizini je Tristenik s super plažom, restoranima, dućom. Važno: Navigacijski sustavi ne znaju, ali otvaraju tunel iz sela Potomje do mora i možete odreći dugi, vrtložni planinski manevar. Tako ostaje 3 km uske, serpentinske ceste, ali više nije živ.:)<38)

Pozitív: Gyönyörű helyen van a szállás, igazi csöndes, világtól elszakított település. Gyönyörű a kilátás. Negatív: Kicsi a terasz a felső szobáknál. Megjegyzés: Bolt nincs a faluban és nagyon sziklás a part, szeles időben a hullámok miatt nem lehet fürdeni. De a közelben van Tristenik szuper stranddal, éttermekkel, sokáig nyitva tartó bolttal. Fontos: A navigációs rendszerek nem tudják, de nyitottak egy alagutat Potomje faluból a tenger felé és itt le lehet vágni a hosszú, kacskaringós hegyi manőverezést. Így is marad 3 km szűk, szerpentines út, de az már nem vész. :) <3 8)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
A-4533-c Ирина Самсонова
17. 7. 2017.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5