Rezultati pretrage Uži izbor
Duba Pelješka (Pelješac) » A-4534-a

Dvosobni apartman s balkonom Duba Pelješka, Pelješac | A-4534-a

3,8/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
470 m

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 37m2. Gostima je na raspolaganju vlastiti balkon za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca, a usluga je uključena u cijenu smještaja.

 • Apartman
  Površina: 37 m2 + 4 m2 (Balkon)
  Kapacitet: 4
  Kat: 1
 • Blagovaonica
  9 m2
  Izlaz na balkon
 • Kuhinja
  3 m2
  Štednjak
  Sudoper
  Hladnjak
 • Spavaća soba 1
  11 m2
  1 x Bračni krevet
 • Spavaća soba 2
  9 m2
  2 x Krevet
 • Kupaonica
  4 m2
  Tuš
 • Balkon
  4 m2
 • Pristup
  Moguć pristup automobilom
 • Plaže
  Šljunčana (Udaljenost 470 m, stepenice: 17)
 • Okolina
  Manje mjesto
  Trpanj - 13.5 km
  Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 59 € - 74 €


U istoj zgradi

Kuća 4534 u mjestu Duba Pelješka, Pelješac - Južna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 470 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Za vrijeme vašeg ljetovanja, u drugim će apartmanima u ovoj kući vjerojatno boraviti drugi gosti. Za vrijeme vašeg boravka i domaćini će stanovati u kući.

Udaljenosti:
13.5 km (Trpanj) 470 m 470 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,80 Smještaj 3,70 Domaćin 4,00
29. 7. 2019.

Odlično mjesto, ljubazni i ljubazni domaćini.

Super miejsce, pomocny i sympatyczny gospodarz.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
17. 9. 2017.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
25. 8. 2017.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
24. 2. 2016.

Ako ste se nakon opuštajući odmor s puno sunčanje i romantične self-made večere pod zvijezdama, ovo je mjesto za biti. More je kristalno čisto, plaža lijepa, premda mu nedostaje nijansu. Za restorane i zabavu koju će morati ići u Trpanj. Voće i povrće se prodaju svaki drugi dan po lokalnom koji ih dovodi u njegov kombi. Kruh se prodaje svaki dan u isto vrijeme (8 sati) od strane istog tipa, vjerujem. Za sve ostalo, od vas će morati ići na Trpanj.

If you are after a relaxing vacation with lots of sunbathing and romantic self-made dinners under the starry sky, this is the place to be. The sea is crystal clear, the beach nice, although it lacks shade. For restaurants and entertainment you will have to go to Trpanj. Fruit and vegetables are sold every other day by a local who brings them in his van. Bread is sold every day at the same time (8 am) by the same guy, I believe. For everything else, you will have to go to Trpanj.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
31. 7. 2014.

Duba Pelješka je jako lijepo mjesto, iako previdjeti. A "potrebno obavijestiti putnika da put do njega je grubo i nije glatka. Također moramo navesti da ne postoji mjesto na vrstu usluge i da Trpanj ne može doći s lakoćom. To je rekao mjesto je lijep i vrlo je pogodna za one koji žele izolirati malo 'iz svijeta.

Duba Peljeska è un luogo molto bello anche se trascurato. E' necessario informare il viaggiatore che la strada per raggiungerla è dissestata e non agevole. Inoltre bisogna specificare che sul luogo non vi è alcun tipo di servizio e che Trpanj non è raggiungibile con facilità. Detto questo il posto è splendido e adattissimo a chi vuole isolarsi un po' dal mondo.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
27. 12. 2009.

Vrlo mirno mjesto, lijepa plaža, lijepo kući, dobar ribar, mi Bouška

Velice klidné místo,pěkná pláž,příjemný domácí,dobrý rybář,doporučujeme Bouškovi

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5