Rezultati pretrage Uži izbor
Trpanj (Pelješac) » AS-257-d

Studio apartman kućni ljubimci dozvoljeni Trpanj, Pelješac | AS-257-d

4,1/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
210 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2023.

Studio može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 16m2. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu. Rezervirana smještajna jedinica koristi zajedničku terasu.

 • Studio
  Površina: 16 m2
  Kapacitet: 2
  Kat: 2
 • Blagovaonica
  2 m2
 • Kuhinja
  3 m2
  Štednjak
  Sudoper
  Hladnjak
 • Spavaća soba
  7 m2
  1 x Bračni krevet
 • Kupaonica
  2 m2
  Tuš
 • Pristup
  Moguć pristup automobilom
 • Plaže
  Šljunčana (Udaljenost 210 m, stepenice: 57)
 • Okolina
  Turističko naselje
  Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 49 € - 55 €


U istoj zgradi

Kuća 257 u mjestu Trpanj, Pelješac - Južna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Studio (4) i udaljena je 170 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
170 m 210 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,10 Smještaj 3,90 Domaćin 4,40
AS-257-a Anonimno
5. 8. 2022.

Solidan smještaj, prevruće bez klime. Lavež pasa u kasnim noćnim satima.

Solidan smještaj, prevruće bez klime. Lavež pasa u kasnim noćnim satima.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
27. 7. 2022.

Odličan smještaj s osnovnim uvjetima (kupaonica, čajna kuhinja, bez klime, TV-a itd.). Uredno i čisto. Vlasnici su divni i topli ljudi. Lokacija u samom centru Trpnja, ali zaklonjena od buke. U blizini se nalaze i stjenovite i šljunčane plaže. Ispred kuće nalazi se parking za djecu, a osigurano je i parkirno mjesto. Ovdje se uvijek rado vraćamo!

Odličan smeštaj sa bazičnim uslovim (kupatilo, kuhinjica, bez klima uređaha, tv-a i sl.). Uredno i čisto. Gazde divni i topli ljudi. Lokacija u samom centru Trpnja, ali zaklonjena od buke. U blizini se nalaze i stenovite i šljunčane plaže. Ispred kuće je parkić za decu, a dostupno je i parking mesto. Uvek se rado vraćamo ovde!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
AS-257-b Anonimno
27. 7. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
AS-257-c Nedžiba Idrizović
26. 7. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
24. 7. 2022.

Odličan smještaj!

Estupendo alojamiento!

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
11. 8. 2021.

Soba koju smo iznajmili imala je sve najnužnije stvari (vlastita kupaonica, čajna kuhinja, terasa, ventilator), ali bez luksuza (npr. Bez klime, TV -a). Upravo smo to očekivali i ovaj smještaj je odličan po svojoj cijeni. Domaćini su vrlo ugodan stariji par, uvijek su nasmijani i ugodni. Dostupan je privatni parking. Kuća se nalazi u centru, a ipak je pomalo ušuškana u mirnom okruženju. Ispred kuće nalazi se dječji park. Navečer može biti puno komaraca, pa preporučujem gostima da ponesu sredstvo protiv komaraca kako bi mogli mirnije spavati. U Trpnju i u neposrednoj blizini postoji nekoliko plaža različitih vrsta. Posebno nam se svidjelo što se u blizini smještaja nalazilo nekoliko stjenovitih plaža koje su nam se više svidjele od šljunčanih koje dominiraju na Pelješcu.

Soba koju smo iznajmili imala je sve najneophodnije stvari (privatno kupatilo, kuhinjicu, terasu, ventilator), ali bez luksuza (npr. nema klima uređaj, tv). To je upravo ono što smo i očekivali i ovaj smeštaj je odličan za svoju cenu. Domaćini su vrlo ugodan stariji par, uvek su nasmejani i prijatni. Dostupan je privatni parking. Kuća se nalazi u samom centru, a opet je malo zavučena i u mirnom okruženju. Ispred kuće se nalazi park za decu. Uveče ume biti dosta komaraca, pa preporučujem gostima da ponesu neko sredstvo protiv komaraca da bi mogli mirnije da spavaju. U Trpnju i u neposrednoj blizini ima više plaža različitog tipa. Nama se naročito dopalo to što su u blizini smeštaja bile i neke kamenite plaže koje su nam se više dopale od šljunčanih koje dominiraju na Pelješcu.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
25. 8. 2020.

Negativi u ovoj recenziji svode se na to da booking.com nije komunikativan i nema prave informacije na svojoj web stranici. Nisu dobro obavili posao olakšavajući boravak gostu ili domaćinu. Telefonski broj nije radio, ne govori se engleski, adresa na booking.com ne radi na Google kartama, fotografije su pokazale dva odvojena madraca, postojao je samo jedan veliki (dijelili smo nas dvoje). Pretplata nije izvršena iz Eura u Kunu sa booking.com, tako da smo morali doći do dogovorene cijene u lokalnoj valuti. To je reklo da je domaćin lijepa dama u ponašanju, čak i ako je mi ne razumijemo. Stan je bio jeftin i veseo, i obavio je posao. Bilo je i vrlo čisto. U redu je ako vam treba samo jedno mjesto za pad noći.

The negatives in this review are more down to booking.com not being communicative and not having the right information on their website. They didn't do a good job facilitating the stay for guest or host. Phone number didn't work, no English spoken, the address on booking.com doesn't work in google maps, photo's showed two separate mattresses, there was only one big one (we were two guys sharing). No conversion done from Euro to Kuna from booking.com so we had to come to an agreed price in local currency. That said the host was a nice lady in demeanor even if we didn't understand her. The apartment was cheap and cheerful, and did the job. It was also very clean. It's fine if you just need one place to crash for the night.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
26. 8. 2019.

Jako lijepo mjesto za one koji traže opuštanje, sjajna lokacija 100 metara od mora, 100 metara od centra. Domaćini su vam na raspolaganju i osjećate se kao kod kuće.<3 toplo preporučujem

Posto molto bello ottimo per chi cerca relax,posizione ottima 100 metri dal mare 100 metri dal centro. I padroni di casa sono disponibili e ti fanno sentire a casa.<3 consiglio vivamente

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
26. 8. 2019.

Soba je bila doista mala, hladnjak od 16m2, sudoper i električni štednjak s dvije ploče u istoj sobi, bez balkona. Lokacija je bila dobra, blizu luke Trpanj, sama kuća lijepa, okružena drvećem, bilo je moguće jelo na krovu gospodarske zgrade u dobroj hladovini. Dobro parkiralište za automobil, ljubazni domaćini. Jedini pravi problem bila je temperatura, kuća je bila na mjestu gdje doslovno nije bilo vjetra. U sobi nije bilo klima uređaja, pa je bilo neizbježno držati prozor otvorenim, ali na prozoru nije bilo mreže protiv komaraca, pa su komarci (na sreću rijetkih) puno uznemirili. Općenito dobro mjesto za taj novac.

The room was really small, 16m2, fridge, sink and 2-plate electric stove in the same room, without balcony. Location was good, close to Trpanj port, the house itself was nice, surrounded by trees, it was possible to have a meal on the roof of outbuilding in good shade. Good parking place for a car, friendly hosts. The only real problem was temperature, the house was in a place where literally was no wind. The room had no conditioner, so it was inevitable to keep the window open, but there was no mosquito net on window, so mosquitos (fortunately few) disturbed a lot. In general a good place for this money.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
18. 8. 2018.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5