Rezultati pretrage Uži izbor
Bilo (Primošten) » A-4208-a

Dvosobni apartman s terasom i pogledom na more Bilo, Primošten | A-4208-a

4,5/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
150 m

Apartman može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, te u blagovaonici, unutar 50m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

Iznajmljivač posvećuje dodatnu pažnju čišćenju te se pridržava zdravstvenih i sigurnosnih mjera za sprečavanje širenja Covid-19 (koronavirusa).

 • Apartman
  Površina: 50 m2 + 15 m2 (Terasa)
  Kapacitet: 5
  Prizemlje
 • Blagovaonica
  15 m2
  Klima uređaj
  Izlaz na terasu
  1 x kauč za jednu osobu
 • Kuhinja
  5 m2
  Štednjak
  Sudoper
  Hladnjak
  Kuhalo za vodu
 • Spavaća soba 1
  11 m2
  1 x Bračni krevet
 • Spavaća soba 2
  10 m2
  2 x Krevet
 • Kupaonica
  3 m2
  Kada
 • Terasa
  15 m2
  Pogled na more
  Zaštita od sunca
 • Pristup
  Moguć pristup automobilom
 • Plaže
  Između objekta i plaže je glavna cesta
  Sike (Udaljenost 150 m)
  Šljunčana (zračna udaljenost: 496m)
 • Okolina
  Manje mjesto
  Primošten - 6 km
  Objekt se nalazi pored glavne ceste
  Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 59 € - 119 €


U istoj zgradi

Kuća 4208 u mjestu Bilo, Primošten - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (4) i udaljena je 150 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je sike. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
6 km (Primošten) 150 m 150 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,50 Smještaj 4,00 Domaćin 5,00
2. 8. 2021.

Odličan objekt, odlična domaćica. Savršena lokacija i neusporedivo hrvatsko more. Toplo ga preporučujem sa svakog gledišta!8): inlove:

Wspaniały obiekt, wspaniała Gospodyni. Doskonałe położenie i niezrównane chorwackie morze. Bardzo polecam z każdego punktu widzenia!8) :inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
25. 9. 2019.

Sve dobro, osim kupke

Alles gut, außer Bad

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
23. 8. 2018.

U oglasima nismo mogli čitati ni riječi o tome da nemamo vlastitu terasu, već zajedničku s vlasnicima. Štoviše, u jednoj je bio pušač. Dakle, slobodan pogled na more pomalo se promijenio jer su vlasnici stavili goste stol na stražnjoj strani terase. Vlasnici su bili ljubazni i imali su dobar osjećaj gostoljubivosti, stoga je naša glavna točka ovdje neispravna informacija o smještaju (terasa i pušenje), a ne o stavu domaćina.

In the advertisement we could not read any word about not having an own terrace but a shared one with the owners. What is more, at one of them was a smoker. So, the free sight to the sea changed a bit because the owners put the guests table to the backside on the terrace. The owners were kind and had a great sense of hospitality, so our main point is here the improper information about the accommodation (terrace and smoking) and not about the attitude of the hosts.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
19. 8. 2018.

Vrlo je jednostavno, ali nije sasvim opremljeno. Ventilacija WC-a nije riješeno. U usporedbi s tim, bilo je vrlo skupo. Vlasnik je bio vrlo lijep, ali nije govorila ni riječ ni na jednom stranom jeziku.

Nagyon egyszerű, de nem eléggé felszerelt. A WC szellőzése nem megoldott. Ehhez képest nagyon drága volt. A tulajdonosnő nagyon kedves volt, de egy szót sem tud semmilyen idegen nyelven.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
18. 7. 2018.

:)

:)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
7. 8. 2017.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5