Rezultati pretrage Uži izbor
Vis (Vis) » AS-1170-c

Studio apartman s balkonom Vis | AS-1170-c

4,7/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
550 m

Studio može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 31m2. Gostima je na raspolaganju vlastiti balkon za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. Smještajna jedinica ima prostorije koje su odvojene od ostatka jedinice.

Iznajmljivač posvećuje dodatnu pažnju čišćenju te se pridržava zdravstvenih i sigurnosnih mjera za sprečavanje širenja Covid-19 (koronavirusa).

 • Studio
  Površina: 31 m2 + 8 m2 (Balkon)
  Kapacitet: 2
  Kat: 1
 • Blagovaonica
  7 m2
  Klima uređaj
  Izlaz na balkon
 • Kuhinja
  4 m2
  Štednjak
  Sudoper
  Hladnjak
  Perilica suđa
 • Spavaća soba
  15 m2
  Izlaz na balkon
  1 x Bračni krevet
 • Kupaonica
  5 m2
  Kada
  Prostorija je odvojena od smještajne jedinice
 • Balkon
  8 m2
 • Pristup
  Moguć pristup automobilom
 • Plaže
  Između objekta i plaže je glavna cesta
  Šljunčana (Udaljenost 550 m, stepenice: 4)
 • Okolina
  Turističko naselje
  Vis - 100 m
  Objekt se nalazi pored glavne ceste
  Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 67 € - 89 €


U istoj zgradi

Kuća 1170 u mjestu Vis, Vis - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Studio (3) i udaljena je 150 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Moguće je da i drugi gosti borave u ovoj kući, tijekom vašeg odmora, budući da kuća ima više apartmana. Domaćini će se za vrijeme vašeg ljetovanja nalaziti u kući.

Udaljenosti:
100 m (Vis) 150 m 550 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,70 Smještaj 4,30 Domaćin 5,00
23. 8. 2021.

U osnovi je bilo u redu. Neugodno je i nije u opisu što tuš i WC nisu u stanu, već se otvaraju iz hodnika !!! Nažalost, vrlo bučno.

Alapvetően rendben volt. Kellemetlen és nincs a leirásban, hogy a zuhanyzó és a WC nem az apartmanban van, hanem a folyosóról nyílik!!! Sajnos, nagyon zajos.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
AS-1170-b Anonimno
15. 8. 2020.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
16. 8. 2018.

Mjesto je u blizini ukrcaja trajekta i na ulazu u ceste koja vodi do Komiže ili Plisko polja. Iza ceste je ljekarna i hitna služba. Smještaj u studiju s potrebnim, udobnim i prostranim, dostupnim i ugodnim vlasnicima. Kao plaža preferirali smo Gusaricu u Komižu, opremljenu i tušem.

Il luogo è a ridosso dell'imbarco traghetti ed all'imbocco delle strade che portano a Komiža oppure a Plisko polje. Oltre la strada la farmacia ed il pronto soccorso. Sistemazione in monolocale completa del necessario, comfortevole e spaziosa, proprietari disponibili e piacevoli. Come spiaggia abbiamo preferito la Gusarica a Komiža, provvista anche di doccia.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
29. 8. 2011.

Apartman je posebno dobro namještena i vrlo čist. Domaćin vrlo ljubazan i korisna. Pješice možete doći do plaža, koja je opremljena i spremna, supermarket i restorani.

L'appartamento è ben arredato e molto pulito. Il padrone di casa gentilissimo e disponibile. A piedi si può raggiungere la spiaggia, che è attrezzata e curata,il supermercato ed i ristoranti.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
18. 8. 2009.

kuća čista, dobra kupaona. Nalazi se uz cestu i idite malo bučan. Lijep mali otvoreni prostor. Vlasnik mi samo vidjeli na tipke

casa pulita, buon bagno. Si trova lungo la strada e quindi un pò rumorosa. Piacevole il piccolo spazio esterno. Il proprietario l'abbiamo visto solo alla consegna delle chiavi

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 3