Rezultati pretrage Uži izbor
Kožino (Zadar) » A-5749-d

Jednosobni apartman s balkonom i pogledom na more Kožino, Zadar | A-5749-d

4,1/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
150 m

Apartman može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u blagovaonici, unutar 25m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

 • Apartman
  Površina: 25 m2 + 5 m2 (Balkon)
  Kapacitet: 3
  Kat: 2
  Potkrovlje
 • Blagovaonica
  10 m2
  Klima uređaj
  1 x kauč za jednu osobu
 • Kuhinja
  2 m2
  Štednjak
  Pećnica
  Sudoper
  Hladnjak s ledenicom
  Kuhalo za vodu
  Aparat za kavu
 • Spavaća soba
  11 m2
  Izlaz na balkon
  1 x Bračni krevet
 • Kupaonica
  2 m2
  Tuš
 • Balkon
  5 m2
  Pogled na more
  Zaštita od sunca
 • Pristup
  Moguć pristup automobilom
 • Plaže
  Između objekta i plaže je lokalna cesta
  Betonske ploče (Udaljenost 150 m)
  Šljunčana (zračna udaljenost: 1881m)
 • Okolina
  Manje mjesto
  Zadar - 9.5 km
  Objekt se nalazi pored lokalne ceste
  Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 52 € - 96 €


U istoj zgradi

Kuća 5749 u mjestu Kožino, Zadar - Sjeverna Dalmacija nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (4) i udaljena je 150 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Za obitelji s djecom". U ovoj kući nalazi se više smještajnih jedinica pa možete očekivati susrete s drugim gostima. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
9.5 km (Zadar) 150 m 150 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,10 Smještaj 4,00 Domaćin 4,30
7. 9. 2021.

Strmi uspon na 3. kat, opasan ulaz u more, gotovo potpuno odsustvo plaže, WiFi, radi samo u jednom dijelu sobe - ovo nije mjesto koje bih preporučio…. Dmitrij Epštajn

Крутой подъем на 3 этаж, опасный вход в море, практически полное отсутствие пляжа, WiFi, работающий только в одной точке в комнате - это не то место, которое я бы рекомендовал…. Дмитрий Эпштейн

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 2
26. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
29. 6. 2020.

Vrlo ljubazan vlasnik kuće. Sve što trebate u kuhinji. Ugodan balkon, samo nažalost kroz susjednu novu zgradu bez pogleda na more. Kozino nudi mir i prirodu. U samom selu se nalazi trgovina namirnicama i bar, a susjedno selo Petrčane udaljeno je 3 km hoda od prirode. Savjet: kupanje i spavanje u Kozinu, šoping i restoran u Petrčanima.

Sehr freundliche Hausbesitzer. In der Küche alles da was man braucht. Gemütlicher Balkon, nur leider durch einen benachbarten Neubau ohne Blick zum Meer. Kozino bietet v.a. Ruhe und Natur. Im Ort selbst gibt es einen Lebensmittelladen und eine Bar. Zum Nachbarort Petrcane 3km Fußweg durch die Natur. Tipp: Baden und Schlafen in Kozino, Einkauf und Restaurant in Petrcane.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
10. 5. 2019.

Iako smo stan koristili samo jednu noć, možemo reći sve pozitivno. Apartman je u blizini plaže i ima manji balkon. Jedino što je u stanu bilo ledeno, budući da se radilo o početku svibnja, nije tako čudno. Ali nedostatak je grijanje. Ostalo je sve 10 .. puno i uredno. Stan nije opremljen najnovijom modom, ali sve je na svom mjestu. Vlasnici su iznimno prijateljski raspoloženi i upoznali su nas s dobrom smrekom:)

Iako smo apartman koristili tek za jednu noc, mozemo reci sve pozitivno. Apartman je I blizu plaze I posjeduje manji Balkon. Jedino sto je bilo ledeno u apartmanu s obzirom da se radilo o pocetku Maja I nije toliko cudno. Ali nedostatak je grijanje. Ostalo sve 10..cisto i uredno. Apartman nije po najnovijoj Modi opremljen ali je sve na svom mjestu. Vlasnici ekstra ljubazni, a docekali su nas I sa dobrom smrekom:)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
13. 8. 2017.

Lijep stančić, čist, s lijepim balkonom gdje se lagano jede u 4 sata. Šteta što je zgrada u izgradnji dio veličanstvenog pogleda na more. do 100 m!:)

Joli petit appartement, propre, avec un beau balcon où l'on mange facilement à 4. Dommage qu'un immeuble en construction prenne une partie de la magnifique vue sur la mer. Ce qui est le mieux est la proximité avec la plage à peine à 100 m ! :)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
12. 2. 2017.

Hvala ti puno, ali je lijepo i ove godine u Hrvatsku, ali ne radi stvari do ljeta 2018. godine

Dakujem pekne bolo fajn ale tento rok do Chorvátska nepocestujeme ale až v lete 2018

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
23. 8. 2016.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4