Rezultati pretrage Uži izbor
Vrsi - Mulo (Zadar) » AS-17753-a

Studio apartman s balkonom Vrsi - Mulo, Zadar | AS-17753-a

4,1/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
250 m
Niska cijena

Studio može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 20m2. Gostima je na raspolaganju vlastiti balkon za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

Iznajmljivač posvećuje dodatnu pažnju čišćenju te se pridržava zdravstvenih i sigurnosnih mjera za sprečavanje širenja Covid-19 (koronavirusa).

 • Studio
  Površina: 20 m2 + 6 m2 (Balkon)
  Kapacitet: 3
  Kat: 1
 • Blagovaonica
  3 m2
 • Kuhinja
  3 m2
  Štednjak
  Sudoper
  Hladnjak
  Kuhalo za vodu
  Aparat za kavu
  Mikrovalna pećnica
 • Spavaća soba
  10 m2
  Klima uređaj
  Izlaz na balkon
  1 x Bračni krevet
  1 x Fotelja
 • Kupaonica
  4 m2
  Tuš
 • Balkon
  6 m2
  Zaštita od sunca
 • Pristup
  Moguć pristup automobilom
 • Plaže
  Između objekta i plaže je glavna cesta
  Šljunčana (Udaljenost 250 m)
  Pješčana (udaljenost: 3000m)
 • Okolina
  Manje mjesto
  Zadar - 22 km
  Objekt se nalazi pored lokalne ceste
  Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 43 € - 57 €


U istoj zgradi

Kuća 17753 u mjestu Vrsi - Mulo, Zadar - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2), Studio (1) i udaljena je 250 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
22 km (Zadar) 250 m 250 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,10 Smještaj 4,00 Domaćin 4,30
23. 8. 2021.

Čisto, uredno. S pozitivne strane, nekretnina ima mikrovalnu pećnicu. Bio bih sretan da ispod ploče za kuhanje imam ne samo ploču za kuhanje, već i pećnicu - jer sam putovao s velikom obitelji i morao sam peći i kuhati s 9 ljudi: budući da si nismo mogli priuštiti jesti u restoranu. Wi-Fi je često bio u prekidu, a u nekim se slučajevima nije mogao povezati.

Tiszta, rendezett. Pozitív, hogy a szálláshelyen van mikrohullámú sütő. Örültem volna, ha nemcsak főzőlap, hanem sütő is lett volna a főzőlap alatt - mert nagy családdal utaztam, és 9 fő ellátása esetén sütni-főzni kell: mivel nem engedhetjük meg magunknak, hogy étteremben étkezzünk. A Wi-Fi gyakran megszakadt, esetenként nem lehetett kapcsolódni rá.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
23. 8. 2021.

Čisto, uredno. S pozitivne strane, nekretnina ima mikrovalnu pećnicu. Bio bih sretan da ispod ploče za kuhanje imam ne samo ploču za kuhanje, već i pećnicu - jer sam putovao s velikom obitelji i morao sam peći i kuhati s 9 ljudi: budući da si nismo mogli priuštiti jesti u restoranu. Bilo je pomalo neugodno što je klima uređaj postavljen u kuhinji, pa je morao biti postavljen na 19 C da bi bio 26-28 C u spavaćoj sobi. Supruga i ja spavali smo na kauču na razvlačenje u kuhinji-blagovaonici, a vrlo niska klima nije ništa učinila. Stolci u blagovaonici bili su suhi kad smo sjeli na njega, pao je gotovo odmah, morali smo ga svaki put namještati da se ne slomi.

Tiszta, rendezett. Pozitív, hogy a szálláshelyen van mikrohullámú sütő. Örültem volna, ha nemcsak főzőlap, hanem sütő is lett volna a főzőlap alatt - mert nagy családdal utaztam, és 9 fő ellátása esetén sütni-főzni kell: mivel nem engedhetjük meg magunknak, hogy étteremben étkezzünk. Kissé kellemetlen volt, hogy a klíma a konyharészben volt felszerelve, így 19 C fokra kellett állítani, hogy a hálószobában 26-28 C legyen. Én és a feleségem a konyha-étkező részben lévő kinyitható kanapén aludtunk, s a nagyon alacsonyra állított klíma nem tett jót. Az étkezőben lévő székek szét voltak száradva, amikor ráültünk, szinte azonnal széjjel esett, minden alkalommal meg kellett igazítani, nehogy eltörjön.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
5. 3. 2020.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
AS-17753-a Anonimno
21. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5