Rezultati pretrage Uži izbor
Plomin Luka (Labin) » S-15078-b

Soba kućni ljubimci dozvoljeni Plomin Luka, Labin | S-15078-b

4,1/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
350 m
Akcija 21=19 na boravak do 31. 12. 2021.

Soba može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 19m2. Moguće je korištenje zajedničke kuhinje. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu. Rezervirana smještajna jedinica nema balkon ni terasu. Rezervirana smještajna jedinica je soba s vlastitim kupatilom s mogućnošću korištenja zajedničke kuhinje bez nadoplate. Prostorije rezervirane smještajne jedinice nisu povezane u jednu cjelinu.

Iznajmljivač posvećuje dodatnu pažnju čišćenju te se pridržava zdravstvenih i sigurnosnih mjera za sprečavanje širenja Covid-19 (koronavirusa).

 • Soba
  Površina: 19 m2
  Kapacitet: 2
  Kat: 2
 • Zajednički dnevni boravak
  15 m2
 • Zajednička kuhinja
  5 m2
  Štednjak
  Sudoper
  Hladnjak
 • Spavaća soba
  15 m2
  2 x Krevet
 • Kupaonica
  4 m2
  Tuš
 • Pristup
  Moguć pristup automobilom
 • Plaže
  Između objekta i plaže je lokalna cesta
  Šljunčana (Udaljenost 350 m)
 • Okolina
  Manje mjesto
  Labin - 13 km
  Objekt se nalazi pored lokalne ceste
  Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 34 € - 41 €


U istoj zgradi

Kuća 15078 u mjestu Plomin Luka, Labin - Istra ima smještajne jedinice tipa Soba (3) i udaljena je 70 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
13 km (Labin) 70 m 350 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,10 Smještaj 3,90 Domaćin 4,20
31. 8. 2020.

Šokantno je i nevjerojatno da se na površini rezervacije prikazuju lažni, lažni podaci. Ne govore engleski. Na ulici možete parkirati samo na pola puta pločnikom. U sobi nije bilo hladnjaka kako bismo hranu koju smo imali bacili u smeće. "U sobi nije bilo kupaonice ili kuhinje. Mogli bismo upoznati neznanca koji živi u susjednoj sobi kad smo otišli u toalet ili tuš ... Mirisno je bilo na stubištu. Fotografije ne odražavaju smještaj. Prozori gledaju na vrlo bučnu ulicu, a ne na more. Navedene podatke primijetili smo odmah, ali nažalost tek slijedeće noću i ujutro. Ogromna buka s ulice odjeknula je od tamošnjih stanovnika noću. Dodatno glasno košenje trave u 6 sati ujutro napokon nam je oduzelo odmor s ovog mjesta. Na plaži smotali osoblje, red Oni to ne donose, ali ni ne ukazuju da morate potražiti, prihvaćaju samo gotovinu.

Számunkra megdöbbentő és felháborító az, hogy a foglaló felületen valótlan, hamis információk vannak feltüntetve. Nem beszélnek angolul. Utcán lehet csak félig a járdára felállva parkolni. Nem volt hűtő a szobában, így a nálunk lévő élelmiszereket dobhattuk ki a szemétbe. " NEM VOLT SE FÜRDŐSZOBA, SE KONYHA a szobában. A szomszéd szobában lakó idegen férfivel találkozhattunk mikor wc-re vagy tusolni mentünk… A lépcsőházban büdös volt. A fotók nem tükrözik a szálláshelyet. Az ablakok nagyon zajos utcára néznek, nem a tenger felé. Fenti adatokat azonnal észleltük, viszont az alábbiakat sajnos csak éjjel, illetve reggel. Éjszaka az utca felől óriási zaj visszhangzott az ott lakóktól. A reggel 6 órai extra hangos fűnyírás végleg elvette a pihenő kedvünket ettől a helytől. A szrandon bunkó a személyzet, a rendelést nem hozzák ki, de még csak nem is jelzik, hogy menni kell érte, csak készpénzt fogadnak el. Fentiek alapján úgy gondolom, be lettünk csapva, a hamis információk alapján foglaltunk. Senkinek nem ajánljuk.:worried:

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1
12. 8. 2020.

:)

:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
3. 9. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
26. 8. 2019.

:)

:)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
23. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
16. 8. 2019.

Čista soba, pomalo neugodno za kupaonicu koja nije na istom katu

Camera pulita , un po’ scomoda per il bagno che non è sullo stesso piano

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
15. 8. 2019.

Domaćini su zaista divni i ispunjavaju sve želje. Smještaj je pohvalni, uredan, čist, prostran. Sam Plomin savršen je za obitelji s malom djecom i starije osobe.

Domacini su stvarno divni i izlaze u susret svim zeljama. Smestaj je za svaku pohvalu, uredan, cist, prostran. Sam Plomin je savrsen za porodice sa malom decom i starije ljude.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
9. 8. 2019.

Vrlo čista, ali kupaonica je odvojena i dijeli se s ostalim gostima. Ne govore mađarski, klima uređaj nije samo stropni ventilator. Inače su jako lijepi.

Nagyon tiszta, viszont a fürdőszoba külön van és közös a többi vendéggel. Nem beszélnek magyarul, klíma nincs csak plafon ventillátor. Egyébként nagyon rendesek.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
7. 8. 2019.

Soba je velika i čista kao i kupaonica; Vlasnici ne govore engleski, ali razumiju ih. Postoje samo dvije loše točke: umjesto toga, točka u googleu je ispravna, pokazatelji da smo stigli su pogrešni, a mi se penjemo do sela, nije dobra ideja ako putujete biciklom i to je 15. srpnja u 15 sati. I drugo: prema mom mišljenju primio sam mnogo mailova koji traže pregled. Ozbiljno, previše.

The room is big and was clean as well as the bathroom; the owners don’t speak English but the make themselves understand. There are just two bad points: instead the point in google is right, indications to arrive are wrong and we climb to the village, not a good idea if you travel by bike and it’s 3 pm in July 31st. And the second one: in my opinion I have receive to many mails asking for my review. Seriously, too many.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 3
5. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3