Rezultati pretrage Uži izbor
Plomin Luka (Labin) » S-15078-c

Soba kućni ljubimci dozvoljeni Plomin Luka, Labin | S-15078-c

3,7/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
350 m
-10% Akcijski popust Akcija 21=19 na boravak do 31. 12. 2021.

Soba može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 26m2. Moguće je korištenje zajedničke kuhinje. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu. Rezervirana smještajna jedinica nema balkon ni terasu. Rezervirana smještajna jedinica je soba s vlastitim kupatilom s mogućnošću korištenja zajedničke kuhinje bez nadoplate. Prostorije rezervirane smještajne jedinice nisu povezane u jednu cjelinu.

Iznajmljivač posvećuje dodatnu pažnju čišćenju te se pridržava zdravstvenih i sigurnosnih mjera za sprečavanje širenja Covid-19 (koronavirusa).

 • Soba
  Površina: 26 m2
  Kapacitet: 2
  Kat: 2
 • Zajednički dnevni boravak
  15 m2
 • Zajednička kuhinja
  5 m2
  Štednjak
  Sudoper
  Hladnjak
 • Spavaća soba
  20 m2
  2 x Krevet
 • Kupaonica
  6 m2
  Tuš
 • Pristup
  Moguć pristup automobilom
 • Plaže
  Između objekta i plaže je lokalna cesta
  Šljunčana (Udaljenost 350 m)
 • Okolina
  Manje mjesto
  Labin - 13 km
  Objekt se nalazi pored lokalne ceste
  Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 34 € - 62 €


U istoj zgradi

Kuća 15078 u mjestu Plomin Luka, Labin - Istra ima smještajne jedinice tipa Soba (3) i udaljena je 70 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
13 km (Labin) 70 m 350 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,70 Smještaj 3,60 Domaćin 3,80
23. 8. 2021.

Vlasnici su bili vrlo ljubazni, uslužni i gostoljubivi! Kuća u neposrednoj blizini plaže nije bila velika gužva. Tihi grad, savršen za opuštajući odmor😌 Gospođa Zdenka jako ljubazna! Skuhala nas je i ponudila nam hranu koju je skuhala !!! ne napuštajte više tu kuću i gospođu! Zamolila me da se opet vratim tamo hadZaista smo se dobro proveli !!! 🙂🤩

I proprietari molto gentili ,disponibili e ospitali!La casa vicinissima alla spiaggia neanche tanto affollata.Il paese tranquillo,perfetto per una vacanza relax😌La signora Zdenka gentilissima!Ci cucinava e ci offriva il cibo da lei cucinato!!!Mio bimbo non voleva più andarsene via da quella casa e dalla signora!Mi ha chiesto di tornare ancora lì 🙂Ci siamo trovati davvero bene!!! 🙂🤩

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
22. 8. 2021.

To nije bilo dobro iskustvo. Kuća je u osnovi bila uredna i dočekao nas je izuzetno ljubazan čovjek koji je bio tu da nam pomogne u svemu. Ali nažalost on nije šef. Šef se kasnije pojavio. Gospođa je mračna i neljubazna. Kao srednjoškolski profesor fizike u srednjoj školi. Zidovi kuće napravljeni su od papira, ustali smo da vičemo i trčali po djeci iz susjedstva, vlasnik nije razgovarao s njima iako su zalupili vrata tako da su im gotovo istrgnula kućište. Dok smo odlazili, šef je pazio na svaki pokret, ne dopuštajući nam da raspakiramo pakete ispred sobe i doručkujemo, već o tome da nas izbaci iz kuće. Otišli smo s vrlo lošim i zagušljivim iskustvima. Ali drago mi je što ovdje ne moramo spavati još jednu noć. Ne preporučujem nikome.:(

It wasn't a good experience. The house was basically tidy and we were greeted by an extremely kind man who was there to help us in everything. But unfortunately he's not the boss. The boss later appeared. The lady is grim and unkind. As a high school middle-aged physics teacher. The walls of the house are made of paper, we got up to yell and run around the kids next door, the owner didn’t talk to them even though they slammed the door so that it almost tore out of its case. As we left, the boss watched every move, not letting us unpack the packages in front of the room and have breakfast, but about throwing us out of the house. We left with very bad and suffocating experiences. But glad we don’t have to sleep here for another night. I do not recommend to anyone. :(

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1
30. 8. 2021.

Dear guest, the house owners would like to point out that all guests have to respect the house rules which are specified by the tourist board. The guests are requested not to disturb the peace of the owners and other guests from 14:00 to 17:00 and from 22:00 to 8:00. We are sorry you had an unpleasant stay and urge all our customers to voice their complaint, if such a situation occurs, during the stay so it can be resolved immediately.

Dragi gosti, vlasnici kuća ističu da svi gosti moraju poštivati kućni red koji utvrđuje turistička zajednica. Molimo goste da ne remete mir vlasnika i drugih gostiju od 14:00 do 17:00 i od 22:00 do 8:00. Žao nam je što ste imali neugodan boravak i apeliramo na sve naše klijente da izraze svoju pritužbu, ako se dogodi takva situacija, tijekom boravka kako bi se to moglo odmah riješiti.

Pročitaj više
31. 8. 2020.

Šokantno je i nevjerojatno da se na površini rezervacije prikazuju lažni, lažni podaci. Ne govore engleski. Na ulici možete parkirati samo na pola puta pločnikom. U sobi nije bilo hladnjaka kako bismo hranu koju smo imali bacili u smeće. "U sobi nije bilo kupaonice ili kuhinje. Mogli bismo upoznati neznanca koji živi u susjednoj sobi kad smo otišli u toalet ili tuš ... Mirisno je bilo na stubištu. Fotografije ne odražavaju smještaj. Prozori gledaju na vrlo bučnu ulicu, a ne na more. Navedene podatke primijetili smo odmah, ali nažalost tek slijedeće noću i ujutro. Ogromna buka s ulice odjeknula je od tamošnjih stanovnika noću. Dodatno glasno košenje trave u 6 sati ujutro napokon nam je oduzelo odmor s ovog mjesta. Na plaži smotali osoblje, red Oni to ne donose, ali ni ne ukazuju da morate potražiti, prihvaćaju samo gotovinu.

Számunkra megdöbbentő és felháborító az, hogy a foglaló felületen valótlan, hamis információk vannak feltüntetve. Nem beszélnek angolul. Utcán lehet csak félig a járdára felállva parkolni. Nem volt hűtő a szobában, így a nálunk lévő élelmiszereket dobhattuk ki a szemétbe. " NEM VOLT SE FÜRDŐSZOBA, SE KONYHA a szobában. A szomszéd szobában lakó idegen férfivel találkozhattunk mikor wc-re vagy tusolni mentünk… A lépcsőházban büdös volt. A fotók nem tükrözik a szálláshelyet. Az ablakok nagyon zajos utcára néznek, nem a tenger felé. Fenti adatokat azonnal észleltük, viszont az alábbiakat sajnos csak éjjel, illetve reggel. Éjszaka az utca felől óriási zaj visszhangzott az ott lakóktól. A reggel 6 órai extra hangos fűnyírás végleg elvette a pihenő kedvünket ettől a helytől. A szrandon bunkó a személyzet, a rendelést nem hozzák ki, de még csak nem is jelzik, hogy menni kell érte, csak készpénzt fogadnak el. Fentiek alapján úgy gondolom, be lettünk csapva, a hamis információk alapján foglaltunk. Senkinek nem ajánljuk.:worried:

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1
12. 8. 2020.

:)

:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
3. 9. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
26. 8. 2019.

:)

:)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
23. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
16. 8. 2019.

Čista soba, pomalo neugodno za kupaonicu koja nije na istom katu

Camera pulita , un po’ scomoda per il bagno che non è sullo stesso piano

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
15. 8. 2019.

Domaćini su zaista divni i ispunjavaju sve želje. Smještaj je pohvalni, uredan, čist, prostran. Sam Plomin savršen je za obitelji s malom djecom i starije osobe.

Domacini su stvarno divni i izlaze u susret svim zeljama. Smestaj je za svaku pohvalu, uredan, cist, prostran. Sam Plomin je savrsen za porodice sa malom decom i starije ljude.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
9. 8. 2019.

Vrlo čista, ali kupaonica je odvojena i dijeli se s ostalim gostima. Ne govore mađarski, klima uređaj nije samo stropni ventilator. Inače su jako lijepi.

Nagyon tiszta, viszont a fürdőszoba külön van és közös a többi vendéggel. Nem beszélnek magyarul, klíma nincs csak plafon ventillátor. Egyébként nagyon rendesek.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4