Rezultati pretrage Uži izbor
Babići (Umag) » S-3046-b

Soba s terasom i pogledom na more Babići, Umag | S-3046-b

1.5 km

Soba može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 16m2. Moguće je korištenje zajedničke kuhinje. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. Za vrijeme svog boravaka gosti se mogu koristiti zajedničkim bazenom. Rezervirana smještajna jedinica je soba s vlastitim kupatilom s mogućnošću korištenja zajedničke kuhinje bez nadoplate.

  • Soba
    Površina: 16 m2 + 35 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 2
    Kat: 2
  • Zajednička kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Aparat za kavu
  • Spavaća soba
    11 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    35 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Betonske ploče (Udaljenost 1.5 km, stepenice: 10)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Umag - 6.5 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene


U istoj zgradi

Kuća 3046 u mjestu Babići, Umag - Istra nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Soba (3), Apartman (1) i udaljena je 1,5 km od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti s bazenom". Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
6.5 km (Umag) 1.5 km 1.5 km

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
10. 8. 2009.

Hotel je ugodno iznenađenje za one opisane u opisnom dokumentu je previše klima, zaštita od sunca na terasi, a zajednička kuhinjica na koridoru posuđe. Vlasnik skrbi upućuje na to da je koridor odakészítve drugih pomagala koja mogu biti potrebna za primjer. komarac odbijajući (iako nema komaraca), spužve, papir ručnici, itd Babići sama selo je jako lijepo. Pizzeria i restoran, nekoliko koraka od smještaja je izvrsna. To je kao da smo bili u Italiji za cijelu regiju. Mnogi od zelenih, gusto smještenih malim selima starih kuća, kuća vina, domaće rakije, itd Dnevno kupanje ceste koja vodi do isključivanja Umaga, cca. Možda bar na plaži zove Bambus predložiti odstupanje u 2-3 km udaljeno. Zbirka od 40 kuna, ali Parkland područje, automobil može parkirati u šumi, tu su i tuš i dva mala bara. Inače, svakako preporučujemo putovanje u Poreču, Novigradu i Umagu pored átruccanást Sloveniji, jer neki fantastičan grada Pirana. U cross-Mađari nisu ni gledati papire.

A szálláshely kellemes meglepetése volt, hogy az ismertetőben leírtakon túl volt légkondicionálás,a teraszon napvédelem, és egy közös kis konyha a folyosón konyhai felszereléssel. A tulajdonos odafigyelését jelzi, hogy a folyosón odakészítve voltak egyéb esetleg szükséges kellékek pl. szúnyogriasztó (bár nem volt szúnyog) szivacs, papírtörlő stb. Maga Babici település is nagyon kellemes. Pizzériája és étterme, mely pár lépés a szállástól kítűnő. Az egész vidék pedig olyan, mintha Olaszországban lennénk. Sok a zöld, a sűrűn elhelyezkedő kis településeken régi házak, házi bor, házi pálinka stb. Napi strandolásra az Umag felé vezető útról letérve, a kb. 2-3 km-re lévő talán Bamboo nevű beach bárnál való letérést javasolom. A behajtás 40 kuna, de ligetes terület, az autóval lehet parkolni a fák között, van zuhany, és két kis bár. Egyébként pedig kirándulásként Porec, Novigrad,és Umag mellett mindenképpen javaslom az átruccanást Szlovéniába, mert Piran valami fantasztikus városka. A határon a magyarok papírjait meg sem nézik.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5