Rezultati pretrage Uži izbor
Umag (Umag) » S-2530-a

Soba Umag | S-2530-a

3,3/5 (Dobro)
950 m

Soba može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 14m2. Rezervirana smještajna jedinica je soba koja koristi zajedničko kupatilo i nema mogućnost korištenja kuhinje. Rezervirana smještajna jedinica koristi zajedničku terasu.

 • Soba
  Površina: 14 m2
  Kapacitet: 2
  Kat: 1
 • Spavaća soba
  14 m2
  Izlaz na terasu
  1 x Bračni krevet
 • Zajednička kupaonica
  4 m2
  Kada
  Prostorija je odvojena od smještajne jedinice
 • Zajednički toalet
  2 m2
  Prostorija je odvojena od smještajne jedinice
 • Pristup
  Moguć pristup automobilom
 • Plaže
  Između objekta i plaže je glavna cesta
  Pješčana (Udaljenost 950 m)
  Šljunčana (zračna udaljenost: 1038m)
 • Okolina
  Turističko naselje
  Umag - 1.2 km
  Objekt se nalazi pored glavne ceste
  Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 30 € - 44 €


U istoj zgradi

Kuća 2530 u mjestu Umag, Umag - Istra ima smještajne jedinice tipa Soba (2) i udaljena je 250 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je pješčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
1.2 km (Umag) 250 m 950 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,30 Smještaj 2,80 Domaćin 3,80
29. 8. 2021.

Smještaj je zajedno s domaćicom koja puno priča i još vam je za petama, inače je fina i nasmijana. ... WC se nije dobro isprao, čini se da umivaonik dugo ne radi. Nema kuhinjske opreme, samo je u garaži bio jedan umivaonik, nekoliko stolica i tamo smo mogli jesti. Posvuda je bilo čisto, ali sve je bilo puno stolnjaka i sve je bilo prekriveno. U sobi nije bilo klima uređaja.

Ubytovanie je spolocne s pani domácou, ktorá veľa rozpráva a je Vám stále v pätách, ináč je milá a usmievavá. … Záchod nesplachoval dobre, umývadlo nefunkčné podľa všetkého dlhšiu dobu. Kuchynské zariadenie žiadne, len v garáži bolo jedno umývadlo, pár stoličiek a tam sme sa mohli najesť. Všade bolo čisto, ale na všetkom bolo plno obrusov a všetko pozakryvane. Klimatizácia v izbe nebola.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 2
3. 9. 2019.

zdravo tamo! Sve je bilo u redu, damo vrlo ljubazno, samo mislim da bismo mogli imati zasebnu kupaonicu i wc za naše goste, a ne da ih dijelimo sa mještanima. lp

pozdravljeni! Vse je bilo v redu, gospa zelo prijazna, le mislim, da bi mogli imeti za goste posebej kopalnico in wc, nem da se deli z domačimi. l.p.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
31. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
27. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
4. 8. 2019.

prvo smo se jako uplašili, dobili smo tetku s smještajem. kasnije smo se zabavili. zajedno smo večerali, razgovarali i pogledali obiteljski album s fotografijama. ujutro je pripremio tanjure i čaše, nakon što smo pojeli sve spakirano i oprano, pobrinuo se za nas. dobro smo se zabavili. zbogom zagrliti jedno drugo dobro:)

először nagyon megijedtünk, kaptunk egy nénit is a szállással. később már jól éreztük magunkat vele. együtt vacsoráztunk, beszélgettünk, már a családi fényképalbumot is megnéztük. reggelre kikészítette a tányérokat, poharakat, miután ettünk mindent elpakolt és elmosogatott, a gondunkat viselte. jól éreztük magunkat. búcsúzóul jól megölelgettük egymást :)

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
26. 8. 2016.

Prvi u oglasu nije bilo navedeno i da je soba u stanu u kojem živi gospođu Lauru. Doista, poruka točno onako kako je on rekao: katovima dostupne samo putem razmjera i privatnog stana. Tako je shvatio da je bio namijenjen za odvajanje iz kuće dame i vrlo važna stvar nije navedeno da je kupaonica Stan je bio u gradu, kao i drugu sobu, ali i sa Lady vlasnika stana. Osjećali smo se vrlo neugodno od početka vidio vrlo neugodno ponašanje (u stvari dobio sam više puta dirnuti dama i dojenja, pa je komentirao na potrošnju koji smo imali u autu), as obzirom na vrlo neugodnu situaciju u kojoj se osjećao prisiljen potražiti negdje drugdje da bi mogli ostati i živjeti u Umagu. Također je tek stigao nas je pitao odmah ravnotežu, prije nego što je mogao iskrcati prtljagu.

Innanzitutto nell'annuncio non era specificato bene che si trattava di una camera nell'appartamento in cui vive la Signora Laura. Infatti l'annuncio diceva esattamente così: Piani superiori accessibili solo tramite scale- appartamento privato. Quindi era sottointeso che si intendeva un appartamento separato dall'abitazione della Signora e inoltre cosa molto importante non era specificato che il bagno era in comune, oltre che con l'altra camera ma anche con la Signora proprietaria dell'appartamento. Ci siamo sentiti molto a disagio dal primo momento visto il comportamento molto invadente avuto (infatti ricevevo ripetutamente toccate dalla signora anche al seno, ha commentato persino sulla spesa che avevamo in macchina), e vista la situazione molto imbarazzante ci siamo sentiti costretti a rivolgerci altrove per poter pernottare e soffermarci ad Umago. Inoltre appena arrivati ci ha chiesto subito il saldo, prima ancora di poter scaricare i bagagli.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1
16. 8. 2016.

Dobili smo bez tipke za našu sobu, bez snage u sobi, samo jednom noćnom svjetiljkom rad kad nismo mogli naplatiti naše telefone, loše instalacija u kupaonici i WC-om.:(

We got no keys for our room, no power in the room, only one bedside lamp working when we could not charge our phones, bad instalation in the bathroom and WC.:(

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1
28. 7. 2016.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 2
4. 9. 2014.

Kuća se nalazi u dobro. A u neposrednoj blizini centra i plaže. Ulica je jako bučan. Grad je mala. No, možete se zabaviti. Gospodarica njemački poloho kaže, na engleskom ne govori, ali nažalost komunikacija je gladan s vremena na vrijeme.

Дом расположен хорошо. И до центра близко и до пляжей. Улица действительно шумная. Городок небольшой. Но развлечься можно. Хозяйка по-немецки говорит полохо, по-английски не говорит, но общения к сожаления жаждет время от времени.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 2
11. 8. 2013.

Iako sam upozorio moj odlazak u ponedjeljak ujutro, 5. kolovoza, te zatražio da se adresa gudurama poslana na mobilni NiO zove noć prije, čak i putem SMS-a da nađe mjesto dolaska, ima web s me.L'unico kako pronaći smještaj, kontaktirao sam turistički ured u Umagu, nakon što je sa mnom svu traženu dokumentaciju tebe, jedini način na koji sam pronašao u sobu, ili što poevo učiniti?

Pur avevo avvisato della mia partenza il lunedi mattino 5 agosto,e richiesto che l'indirizzo dell'alloggio forre inviato al nio cellulare chiamato la sera prima,anche a mezzo SMS per trovare la località di arrivo non avendo Web con me.L'unico modo per trovare l'alloggio,ho contattato l'ufficio turistico di Umago,avendo con mè tutta la documentazione da Voi richiesta,solo cosi ho trovato l'alloggio,altrimenti cosa poevo fare?

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4