Jednosobna kuća s terasom Umag | K-7632

3,8/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
120 m

Kuća može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u blagovaonici, unutar 16m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu. U rezerviranoj smještajnoj jedinici se na licu mjesta plaća depozit (cijena je navedena na stranici).

Iznajmljivač posvećuje dodatnu pažnju čišćenju te se pridržava zdravstvenih i sigurnosnih mjera za sprečavanje širenja Covid-19 (koronavirusa).

 • Kuća
  Površina: 16 m2 + 12 m2 (Terasa)
  Kapacitet: 3
  Prizemlje
 • Blagovaonica
  7 m2
  1 x Krevet
 • Kuhinja
  1 m2
  Izlaz na terasu
  Štednjak
  Sudoper
  Hladnjak
 • Spavaća soba
  6 m2
  Klima uređaj
  1 x Bračni krevet
 • Kupaonica
  2 m2
  Tuš
 • Terasa
  12 m2
  Zaštita od sunca
 • Pristup
  Moguć pristup automobilom
 • Plaže
  Između objekta i plaže je glavna cesta
  Pješčana (Udaljenost 120 m)
  Šljunčana (zračna udaljenost: 960m)
 • Okolina
  Turističko naselje
  Umag - 1.9 km
  Objekt se nalazi pored lokalne ceste
  Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 30 € - 80 €


Kuća 7632 u mjestu Umag, Umag - Istra udaljena je 120 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je pješčana. Budući da u objektu nema drugih smještajnih jedinica, u njemu ćete boraviti samo vi. U objektu ne žive domaćini ni vlasnici objekta.

Udaljenosti:
1.9 km (Umag) 120 m 120 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,80 Smještaj 3,50 Domaćin 4,00
25. 8. 2018.

Super odmor zasigurno će vratiti veliko zadovoljstvo:)

Super dovolená určitě se budeme vracet veliká spokojenost :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
3. 6. 2018.

Slatka kućica, ali falilo je osnovna hrana za kuhanje kao što je ulje i sol, a bilo bi puno bolje imati plinski štednjak od struje jer je potrebno 100 godina da zagrije ploče. )

Slatka kućica ali falilo je osnovnih namirnica za kuhanje kao sto su ulje i sol i bilo bi puno bolje da je stednjak na plin nego na struju jer mu treba 100 godina da se ploce ugriju.;)

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
23. 8. 2017.

Prikladno za maksimalno dvije osobe jer je vrlo mala. Tolerable hladnoća s ventilatorom do 30 stupnjeva jer je pod suncem. Vlasnik, Nema komentara: Na dan prijave smo odbijali vratiti gotovo polovicu ukupnog iznosa koji smo upravo uplatili, napustili smo smještaj odmah nakon toplote. Sve to ipak potaknulo iste agencije čije je osoblje bilo stvarno ljubazno i ​​korisno. Isporučeni ventilator popravljen s škampom koji je potresen sam i sada je vratio ostatak od 5 eura po dogovoru.

Adatto max due persone perché molto piccolo. Calura tollerabile con ventilatore fino a 30 gradi perché è sotto la randa del sole. Proprietario,no commenti: il giorno del check in se rifiutato di restituire praticamente metà dell'importo totale che avevamo appena versato,avremmo lasciato immediatamente l'alloggio stante la calura. Tutto ciò anche se sollecito dalla stessa agenzie il cui personale è stato davvero gentile e disponibile. Fornito ventilatore riparato con scotch che s'è sfasciato da solo.mai restituito resto dell'importo di 5 euro come concordato.mai disponibile

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 1
22. 6. 2017.

Obećana WiFi je samo u kući u dvorištu susjedne kuće, udaljen od apartmana 25 m je nestalih ručnike:(:( tuš s wc-om i imao je sve užasno skučen:(

Slibovana wifi v dome byla pouze na dvore u sousedniho domu, od apartmanu vzdalena 25 m :( rucniky chybely uplne :( sprcha s wc strasne mala a vse stisnene :(

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 3