Rezultati pretrage Uži izbor
Porat (Krk) » A-5322-a

Dvosobni apartman s terasom i pogledom na more Porat, Krk | A-5322-a

3,8/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
400 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2021.

Apartman može primiti 6 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, te u dnevnom boravku, unutar 46m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. Kroz terasu rezervirane smještajne jedinice prolaze i drugi gosti ili domaćini.

Iznajmljivač posvećuje dodatnu pažnju čišćenju te se pridržava zdravstvenih i sigurnosnih mjera za sprečavanje širenja Covid-19 (koronavirusa).

 • Apartman
  Površina: 46 m2 + 10 m2 (Terasa)
  Kapacitet: 6
  Kat: 1
 • Dnevni boravak
  19 m2
  Klima uređaj
  Izlaz na terasu
  1 x kauč za dvije osobe
 • Blagovaonica
  4 m2
 • Kuhinja
  2 m2
  Štednjak
  Pećnica
  Sudoper
  Hladnjak
  Aparat za kavu
 • Spavaća soba 1
  9 m2
  1 x Bračni krevet
 • Spavaća soba 2
  9 m2
  1 x Bračni krevet
 • Kupaonica
  3 m2
  Tuš
 • Terasa
  10 m2
  Pogled na more
  Zaštita od sunca
 • Pristup
  Moguć pristup automobilom
 • Plaže
  Šljunčana (Udaljenost 400 m)
 • Okolina
  Manje mjesto
  Malinska - 4.5 km
  Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 62 € - 130 €


U istoj zgradi

Kuća 5322 u mjestu Porat, Krk - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Apartman (3) i udaljena je 400 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
4.5 km (Malinska) 400 m 400 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,80 Smještaj 3,60 Domaćin 3,90
14. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
30. 8. 2020.

Smještaj je bio prihvatljiv za cijenu. Nema luksuza, ali sve što vam treba. Najbliža plaža bila je puna, ali kad imate bicikl, možete promijeniti plaže na cijeloj Malinskoj rivijeri. Bili smo zadovoljni.:)

Ubytovanie bolo primerané k cene. Žiaden luxus ale všetko potrebné k dispozícii. Najbližšia pláž bola plná, ale keď máte bicykel, môžete striedať pláže na celej Malinskej riviére Boli sme spokojní.:)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
29. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
15. 8. 2019.

:) Preporučujem ovo mjesto. Plaža je bila blizu apartmana. Sve su stvari izgledale kao na web stranici.

:) I recommend this place. Beach was close to the apartament. Every things was like in the website.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
4. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 3
23. 7. 2019.

Stan je na dobroj lokaciji, unatoč nešto starijoj opremi, bilo je ugodno. Odmor smo proveli u ugodnoj atmosferi. Domaćica je bila prijateljska i lijepo smo komunicirali. Terasa / balkon ispred apartmana je vrlo koristan, jutarnje sunce i poslijepodnevna hladovina za večeru. Bilo bi poželjno vratiti kupaonicu. Bio sam uznemiren opcijom klima uređaja, što je dodatno: S. Inače, mislim da bih se još uvijek vratio na neki odmor, možda u manji stan koji bi mi prostorno odgovarao. Sada sam bio u velikoj, stvarno prostranoj.

Apartma je na dobri lokaciji, kljub malo starejši opremi je bilo bivanje prijetno. Dopust sva preživela v prijetnem vzdušju. Gostiteljica je bila prijazna in smo lepo komunicirali. Terasa/balkon pred apartmajem je zelo uporaben, jutranje sonce ter popoldanjšnja senca za večere. Kopalnico bi bilo priporočljivo malo obnoviti. Moteče mi je bila opcija glede klimatske naprave, ki je doplačlijva :S . Drugače razmišljam, da bi se še vrnil za kakšen dopust, mogoče v manjši apartma, ki bi mi prostorsko zadostoval. Sedaj sem bil v velikem, ki je res prostoren.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
9. 9. 2018.

5 parkirnih mjesta, ali polovica je vlasnik motocikla. Budite spremni za ogromnu buku vlasnika televizije i radija, zaboravite na mirne noći na balkonu! Da, to je bilo lijepo mjesto, lijepo more i apartman je dobro opremljen, ali možda će biti bolje ako vlasnik stana živi ovdje sam. Godinama smo putovali u Hrvatsku, ali čini se da je sve skuplji i počeo osjećati da mnogi Hrvati znaju da će neki turista ionako doći.

5 parking places, but half of one is for owner motor bike. Be ready for huge noise from owner television and radio, forget on quiet nights on the balcony! Yes, it was nice place, nice sea and apartment was equipped well, but maybe will be better if apartment owner will live here alone. We were traveling to Croatia for years, but it seems to be more and more expensive and I started to have feeling, that lot of Croats knows, that some tourist will come anyway.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 1
A-5322-c Krunoslav Mesec
21. 8. 2018.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
13. 8. 2018.

: Idk:

:idk:

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
8. 8. 2018.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4