Rezultati pretrage Uži izbor
Vrbnik (Krk) » S-5301-a

Soba s klimom Vrbnik, Krk | S-5301-a

4,4/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
600 m
-10% Akcijski popust 5% last minute

Soba može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 17m2. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. Rezervirana smještajna jedinica je soba s vlastitim kupatilom bez mogućnosti korištenja kuhinje. Rezervirana smještajna jedinica koristi zajedničku terasu.

 • Soba
  Površina: 17 m2
  Kapacitet: 2
  Visoko prizemlje
 • Spavaća soba
  13 m2
  Klima uređaj
  1 x Bračni krevet
 • Kupaonica
  4 m2
  Tuš
 • Pristup
  Moguć pristup automobilom
 • Plaže
  Šljunčana (Udaljenost 600 m)
 • Okolina
  Manje mjesto
  Vrbnik - 200 m
  Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 36 € - 46 €


U istoj zgradi

Kuća 5301 u mjestu Vrbnik, Krk - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Apartman (2), Soba (2) i udaljena je 600 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
200 m (Vrbnik) 600 m 600 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,40 Smještaj 4,20 Domaćin 4,50
19. 11. 2019.

Imao sam problema samo s smještajem! Npr. Na govornim jezicima naveden je mađarski, što nije istina! Iako bi to bio najveći problem ...! Rezervirali smo apartman s terasom i klima uređajem. Pa, terasa nije bila klimatizirana iako je bila u jednoj sobi, ali potpuno nepotrebna. Bilo je na svom maksimumu, pa je bilo oko 30 stupnjeva, pa nije vrijedilo ništa! Vlasnik je živio iznad nas, što ne bi bio problem, nismo računali na njegove unuke koji, kao dijete, nisu poznati po tome što su mirni! Tako je odmaranje u smještaju praktično isključeno! Zatim je uslijedio još jedan slučaj koji je bio čudniji! Bila je to električna "ploča za kuhanje" s 2 ploče za kuhanje, koju smo željeli isprobati (da nema mikrovalne)! Uključili smo ga, a onda se struja spustila sve dolje! Zvali smo vlasnika, koji mi je pomogao rukom, iako je bio prilično lud da sustav ne može istovremeno podnijeti dvije grijaće ploče! U moje ime, neću se više vratiti tamo! Možda mogu istaknuti pozitivno, to je čistoća! Nije bilo problema s tim!

Nekem csak a szállással voltak problémáim! Pl. a beszélt nyelvekben fel volt sorolva a magyar is,ami nem volt igaz! Bár ez lett volna a legnagyobb probléma...! Terasszal,légkondival ellátott apartmant foglaltunk. Nos,terasz nem volt a légkondi ugyan ott volt az egyik szobában,de teljesen feleslegesen. Maximumon ment,így volt kb 30 fok ,szóval semmit sem ért! A tulaj felettünk lakott amivel nem lett volna probléma,csak az unokáira nem számítottunk akik gyerekként nyilván nem a csendességről híresek! Ezáltal a pihenés a szálláson gyakorlatilag kizárt volt! Aztán volt még egy eset,ami inkább furcsa volt! 2 főzőlapos elektromos "rezsó" volt,amit (ha már mikró nem volt) szerettünk volna kipróbálni! Be is kapcsoltuk aztán egyszer csak az egész alsó szinten elment az áram!Szóltunk a tulajnak,aki kézséggel segített bár elég ciki volt a helyzet,hogy nem bírja el a rendszer a 2 főzőlapot egyszerre! A magam nevében én nem megyek oda vissza többet! Talán egy pozitívumot tudok kiemelni,az a tisztaság! Azzal nem volt probléma!

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 2
29. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
28. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
28. 8. 2019.

Stan je bio pristojan, lijep, uredno čist. Domaćini su bili vrlo simpatični, iako su samo govorili hrvatski i njemački (što mi nismo), ali uvijek smo se razumjeli. Parkiranje je izazvalo glavobolju jer nismo bili baš dobro, ali uvijek se rješavalo.<3<3

Az apartman megfelelő volt, szép, rendezett tiszta. A szállásadók nagyon cukik voltak, annak ellenére, hogy csak horvátul és németül beszéltek ( amit mi nem), de mindig megértettük egymást. A parkolás okozott nemi fejtörést, mert nem nagyon fértünk el, de végülis mindig megoldódott. <3 <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
24. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
16. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
15. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
14. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
S-5301-a Andrei Sushynski Alesia Perashchuk
9. 8. 2019.

Izvrsno mjesto za ljubitelje mira i ukusnog vina.

Отличное место для ценителей тишины и вкусного вина

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
21. 7. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5