Rezultati pretrage Uži izbor
Dinjiška (Pag) » A-9386-b

Jednosobni apartman uz plažu Dinjiška, Pag | A-9386-b

3,8/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
20 m

Apartman može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 24m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca, a usluga je uključena u cijenu smještaja.

  • Apartman
    Površina: 24 m2 + 6 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 3
    Visoko prizemlje
  • Kuhinja
    5 m2
    Klima uređaj
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba
    17 m2
    1 x Bračni krevet
    1 x Krevet
  • Kupaonica
    2 m2
    Tuš
  • Terasa
    6 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Objekt se nalazi uz samu plažu
    Šljunčana (Udaljenost 20 m, stepenice: 5)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Pag - 15 km
    Objekt se nalazi pored glavne ceste
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene


U istoj zgradi

Kuća 9386 u mjestu Dinjiška, Pag - Kvarner nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (2), Studio (1) i udaljena je 20 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
15 km (Pag) 20 m 20 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,80 Smještaj 3,70 Domaćin 4,00
12. 9. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
7. 9. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
2. 9. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
1. 9. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
30. 8. 2021.

Čist i udoban stan za nekoga poput nas koji je imao psa. vlasnici ljubazni i uslužni. Apartman ima privatnu plažu pogodnu za one s privatnim brodom. Grad je opremljen malom tržnicom i 3 restorana. Možete posjetiti vrlo lijepe i nenatrpane obližnje plaže.:):)

Appartamento pulito e comodo per chi come noi aveva un cane. i proprietari gentili e disponibili. L'appartamento ha una spiaggia privata comodo per chi ha una barca privata. La località è fornita di un piccolo market e da 3 ristorantini. Si possono visitare spiagge vicine molto belle e poco affollate.:) :)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
22. 8. 2021.

Vlasnici su više orijentirani na kampere, uglavnom iz Njemačke. Dobili smo sobu u glavnoj zgradi, nažalost vjerojatno najgoru, malu kuhinju, prozor s pogledom na susjeda, prekriven plahtom, malu kupaonicu, bez kuhala za vodu, vodu je potrebno kuhati u loncu na ploči za kuhanje . Općenito čisto. Molimo da na vas ne utječu fotografije zgrade uz plažu, to je samo jedna soba i kupaonica + kuhinja s kamperom. Privatna plaža, sićušna, teško očaravajuća, alge u vodi. Mir i tišina. Vlasnici, stariji par, jako ljubazni. Ako netko nema velika očekivanja, možete koristiti rezervaciju putem Bookinga, ali ne za 80 eura / dan.

Właściciele nastawieni bardziej na kampery, głównie z Niemiec. My dostaliśmy pokój w budynku głównym, niestety chyba najgorszy, mała kuchnia, okno z widokiem na sąsiada, zasłonięte prześcieradłem, mała łazienka, brak czajnika, wodę trzeba gotować w garnku na płycie grzewczej. Generalnie czysto. Proszę nie sugerować się zdjęciami budynku przy plaży, to tylko jeden pokój i łazienka+kuchnia dla kamperów. Prywatna plaża, malutka, raczej nie zachwyca, w wodzie glony. Cisza i spokój. Właściciele, starsze małżeństwo, bardzo mili. Jeżeli ktoś nie ma dużych wymagań to można skorzystać, ale nie za 80 euro/dobę, rezerwacja przez Booking.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
7. 9. 2019.

Apartman dobro opremljen, ljubazni domaćini. Dobro mjesto kao podloga za druge plaže (lokalna plaža na taj način). Mirno susjedstvo. Sve u svemu, otok Pag je fantastičan.

Apartament dobrze wyposażony, życzliwi gospodarze. Dobre miejsce jako baza wypadowa na inne plaże (miejscowa plaża taka sobie). Spokojna okolica. Ogólnie wyspa Pag rewelacja.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
AS-9386-a Vesna Stojakovic
27. 8. 2019.

Prezadovoljni smo bili kako sa smjestajem tako I sa domacinima. Hvala Vam! :)

Prezadovoljni smo bili kako sa smjestajem tako I sa domacinima. Hvala Vam! :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
25. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 3
19. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5