Rezultati pretrage Uži izbor
Postira (Brač) » A-740-b

Jednosobni apartman s balkonom i pogledom na more Postira, Brač | A-740-b

4,1/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
250 m

Apartman može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 21m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

 • Apartman
  Površina: 21 m2 + 4 m2 (Balkon)
  Kapacitet: 2
  Kat: 1
 • Blagovaonica
  5 m2
 • Kuhinja
  2 m2
  Klima uređaj
  Štednjak
  Sudoper
  Hladnjak
  Aparat za kavu
 • Spavaća soba
  10 m2
  Izlaz na balkon
  1 x Bračni krevet
 • Kupaonica
  3 m2
  Tuš
 • Balkon
  4 m2
  Pogled na more
  Zaštita od sunca
 • Pristup
  Moguć pristup automobilom
 • Plaže
  Šljunčana (Udaljenost 250 m, stepenice: 5)
 • Okolina
  Manje mjesto
  Postira - 460 m
  Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 50 € - 58 €


U istoj zgradi

Kuća 740 u mjestu Postira, Brač - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 100 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. U kući postoji više apartmana u kojima će vjerojatno boraviti drugi gosti za vrijeme vašeg ljetovanja. Tijekom vašeg boravka, domaćini će se nalaziti u kući.

Udaljenosti:
460 m (Postira) 100 m 250 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,10 Smještaj 4,30 Domaćin 4,00
24. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
15. 8. 2019.

Što se tiče stana 🔝. Vlasnik ili čistač ulazi u stan 😮

Glede apartmaja 🔝. Lastnica oziroma čistilka vstopa v apartma 😮

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 2
28. 7. 2019.

: inlove:

:inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
8. 8. 2018.

Uživali smo naš boravak ovdje! Domaćica Aalma bila je vrlo lijepa, a također i njezin unuk (koji dobro govori engleski). Stan je bio okey (mali, ali ok za par). Balkon je bio u pravu, s trojicom koja je napravila sjenu (ali bez krova). Željeli bismo ostati ovdje ponovno, ili u stanu na katu, koji je imao balkon s krovom.

We enjoyed our stay here! The hostess Aalma was very nice, and also her grandchild (who speaks well english). The apartment was okey, (small but ok for a couple). The balcony was allright, with a three that made a shadow (but without a roof). We would like to stay here again, - or in the flat upstairs, that had a balcony with roof.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
24. 8. 2009.

Bok, ja sam Franjo, 24 yo i talijanski. Želio bih reći da je ova kuća je savršen za parove, mlade ili stare parove bilo. Kuća i malo, ali jako dobro accessoriated u svakoj sobi, sa čistim ručnici, posteljina i dobra kuhinja. Tu je dobar parkirno mjesto ispred njega (uvijek našli parking u njoj), a najbolje od svega je ... balkon ispred mora. manje su 100metres uvijek ćete vidjeti more i obale Hrvatske svih vremena. Razmislite o buđenja i imati doručak Gotovo na moru, to je nevjerojatna! Vlasnici su vrlo vrlo dobra: kao što smo stigli, Ponudili su nam svježe voće i riba na žaru. Oni su uvijek nježno i govoriti malo talijanski i engleski previše. Vrlo lijepa obiteljska! Volio sam Postira previše, nakon Supetra (manje od 15 minuta autom) i Bol, Postira mislim da je najslađi, s lijepim "odmor". Što mogu reći ... hvala ti za ovu kuću i ovaj godišnji odmor! PS: Hrvatska je super!

Hi, i'm Francesco, 24 y.o. and italian. I would like to say, that this house is perfect for couples, either young or old couples. The house il little but very well accessoriated in every room, with clean towels, sheets and a good kitchen. There is a good parking place in front of it (always found a parking in it) and the best of all is the balcony...in front of the sea. less the 100metres you will always see the sea and the shores of croatia all the time. Think about waking up and have breakfast almost on the sea, it was amazing! The owners are very very kind: just as we arrived, they offered us fresh fruit and grilled fish. They were always gentle and they speak a bit of italian and english too. Very nice family! I liked Postira too, after Supetar (less than 15 minutes by car) and Bol, i think Postira is the cutest, with a nice "belvedere". What can i say...thank you for this house and this holiday!!! PS: Croatia is awesome!!!

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
25. 7. 2008.

Podaci o opremi i lokaciji objekta je apsolutno točno, u stvari još ljepšim. Cijenim lijepe pogled na more. Najbliža plaža je vrlo mala, respektivno. gužve, prljav i potpuno neprikladan za malu djecu, tako lijepo za vas kupanje oko 10 min (lijep put). Sud je prekrasna, ali prostor za djecu ne nosi, cvjetovi su posvuda i drveće. (lijepa, ali ...) Inače sve je način na koji piše putnička agencija.

Údaje o vybavení a lokalite objektu sú absolútne pravdivé, v skutočnosti ešte krajšie. Oceňujem prekrásny výhľad na more. Najbližšia pláž je však veľmi malá, resp. preplnená, znečistená a absolútne nevhodná pre malé deti, takže za pekným kúpaním musíte ísť cca 10 min(peknou cestičkou).Dvor je nádherný, ale priestor na vybehanie detí nie je, všade sú kvety a stromy.(nádherné, ale...)Inak všetko je tak, ako píše cestovka.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
13. 8. 2007.

Domaćin vrlo prijateljski, lijepi stan sa prekrasnim pogledom na more

Gospodarze bardzo mili, mieszkanie ładne z pięknym widokiem na morze

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5