Rezultati pretrage Uži izbor
Prapatna (Brač) » K-17608

Dvosobna kuća s terasom i pogledom na more Uvala Prapatna, Brač | K-17608

4,8/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
180 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 31. 3. 2024.

Kuća može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, te u dnevnom boravku, unutar 45m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Za potpuni užitak i opuštanje tu je i privatni roštilj za goste samo ovog smještaja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca, a usluga je uključena u cijenu smještaja.

  • Kuća
    Površina: 45 m2 + 50 m2 (2 x terasa)
    Kapacitet: 5
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    10 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x kauč za jednu osobu
  • Blagovaonica
    4 m2
  • Kuhinja
    5 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
  • Spavaća soba 1
    12 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    9 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet - Krevet manjih dimenzija od standardne veličine
  • Kupaonica
    5 m2
    Tuš
  • Terasa 1
    20 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Terasa 2
    30 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
    Makadam 2 km
    Uska ulica
    Nije pogodno za vozila sa niskim podvozjem
  • Plaže
    Između objekta i plaže ne prolazi cesta
    Betonske ploče (Udaljenost 180 m)
  • Okolina
    Uvala
    Pučišća - 5.5 km
    Objekt se nalazi u tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 196 € - 301 €


Kuća 17608 u mjestu Prapatna, Brač - Srednja Dalmacija udaljena je 180 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Robinzonski turizam". Budući da u kući nema drugih apartmana i soba, za vrijeme vašeg ljetovanja bit ćete jedini gosti u kući. Domaćini neće stanovati u kući tijekom vašeg boravka.

Udaljenosti:
5.5 km (Pučišća) 180 m 180 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,80 Smještaj 4,70 Domaćin 5,00
14. 8. 2022.

Kuća je ugodna, moderna i praktično namještena, postojala je perilica rublja i klima, sve je bilo čisto i funkcionalno, terasa u hladovini s prekrasnim pogledom. Vlasnik je ugodan i susretljiv.

Dom útulný moderné prakticky zariadený, nechýbala umývačka a klimatizácia, všetko čisté a funkčné, terasa v tieni s nádherným výhľadom. Majiteľka príjemná a ústretová.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
18. 8. 2021.

Smještaj je vrlo udoban, udoban i čist. Imali smo perilicu posuđa i perilicu rublja. Navečer smo uživali u hidromasažnoj kadi. Vlasnik je bio ljubazan i uslužan, pitao se nedostaje li nam što. Ovdje smo se zaista osjećali ugodno. Jedino što mogu istaknuti je plaža. Svaki su dan ovdje privezivali brodovi i organizirali piknik u obližnjoj kući. Na plaži je bio nered.

Ubytovanie je veľmi komfortné, útulné a čisté. K dispozícii sme mali umývačku aj práčku. Večer sme si užívali teplú vírivku. Majitelka bola milá a ochotná, zaujímala sa, či nám nič nechýba. Naozaj sme sa tu cítili príjemne. Jedine, co môžem vytknúť je pláž. Každý deň tu kotvili lode a organizovali piknik v neďalekom domčeku.Ostával po nich neporiadok na pláži.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
28. 7. 2021.

Imali smo lijep boravak, apartman je vrlo moderan, lijep, daleko od svega, možete uživati u privatnosti ...:) Domaćin je stvarno ljubazan, mogli bismo čak i koristiti njezin vrt, bereći svježe voće, povrće. Željeli smo samo da temperatura mora bude toplija, bilo nam je prehladno, nismo mogli puno plivati, morali smo se odvesti do druge obližnje plaže na kojoj je voda bila toplija.

We had a lovely stay , the apartment is very modern , nice , far away from everything, you can enjoy privacy... :)The host is really kind , we could even use her garden , picking up fresh fruits , veggies . We just wished the Sea temperature would have been warmer, it was too cold for us , couldn’t swim much , had to drive to another nearby beach where the water was warmer .

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
19. 9. 2020.

Lokacija mi je od početka privukla pažnju svojom elegancijom i dobrim ukusom, ali i intimnošću koju nudi. Sretna sam s odabranim izborom, moja su se očekivanja potvrdila, a domaćin je dobroćudan i gostoljubiv. Lokacija nudi privatnost i vrlo dobre uvjete. Hvala domaćinu, ali i web mjestu koje je ovaj sastanak učinilo dostupnim.:)

Mi-a atras atenția de la inceput locația prin eleganta si bun gust, dar si prin intimitatea pe care o oferă. Mă bucur de alegerea făcută, așteptările mi-au fost confirmate, iar gazda binevoitoare si ospitalieră. Locația oferă intimitate si condiții foarte bune. Mulțumiri gazdei, dar si site-ului care a făcut accesibilă această întâlnire. :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
3. 8. 2020.

Smještaj je ispunio naša očekivanja i ideje. Lokacija, dolazak, udaljenost od mora i svega ostalog bilo je u redu. Apsolutno iznimna je oprema s detaljima koja čine boravak ugodnijim - odličan roštilj koji uključuje drvo, roštilj, začine, sapun, wc. posuđe, kuhinjsku opremu itd. Ono što nas je apsolutno dobilo bio je povrtnjak tik uz kuću čiji su plodovi također bili u potpunosti dostupni. Može se vidjeti da pi. Irena kuću koristi kao vikendicu sa svojom obitelji i ništa joj nije nedostajalo. Umjesto obrnuto. Isto tako, briga za našu udobnost i zadovoljstvo bila je uzorna, ali ne i ograničavajući. Plaža je bila udaljena oko 200 m, šljunčana i potpuno bez živica. Najbliža trgovina udaljena je 10 minuta vožnje automobilom, a Supetar 30 minuta. Od asfaltne ceste udaljen je oko 2 km do smještaja na makadamu koji je dobro održavan. Odabrali smo lokaciju tako da možemo biti sami. Kuća se nalazi u zaljevu, udaljenom od civilizacije, a takav zaljev, nažalost, privlači i ljude na malim brodovima i većim brodovima za krstarenje. Dnevno su došla dva veća broda i do 5 malih. Tako da je u tim trenucima bilo bolje vratiti se na terasu s mora. Ali ovo nije pogreška smještaja - uvala je jednostavno previše lijepa i zato privlači druge:-(

Ubytování odpovídalo našemu očekávání a představám. Poloha, příjezd, vzdálenost od moře i vše další bylo OK. Co bylo naprosto výjimečné bylo vybavení drobnostmi, které zpříjemňují pobyt - skvělý gril včetně dřeva, grilovací náčiní, koření, mýdlo, toal. potřeby, vybavení kuchyně apod. Co nás naprosto dostalo byla zeleninová zahrada hned u domu, jejíž plody byly také plně k dispozici. Je vidět, že pí. Irena dům využívá s rodinou jako chatu a a nic nechybělo. Spíš naopak. Stejně tak starost o naše pohodlí a spokojenost byla příkladná, ne však omezující. Pláž byla vzdálená cca 200 m, oblázková a zcela bez ježků. Nejbližší nákupy cca 10 minut autem, Supetar pak 30 minut. Z asfaltové silnice je to k ubytování cca 2 km po štěrkové cestě, která je dobře udržovaná Lokalitu jsme vybírali tak, abychom byli na samotě. Dům je umístěný v zátoce, daleko od civilizace, Taková zátoka, bohužel, láká jak lidi na malých člunech, tak větší výletní lodě. Denně přijely 2 větší lodě a do 5 malých. Takže v těchto chvílích bylo lepší se od moře vrátit na terasu. Toto ale není chyba ubytování - zátoka je prostě příliš pěkná a proto tak láká i ostatní:-(

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
19. 10. 2019.

Preporučujemo svima koji traže neometano mjesto za svoj odmor. Kuća se nalazi potpuno izvan civilizacije, ali nudi i luksuzne sadržaje. Potpuno je neovisno o energiji, el. energija se dobiva iz solarnih panela i neprimjetno pokriva potrebe svih uređaja. Na raspolaganju su hladnjak sa zamrzivačem, dozator vode s hlađenjem, klima uređaj, masažni tuš, grijani whirpool na terasi, televizija, WiFi internetska veza, glačalo, pećnica ... Sva oprema u kući je nova, čista i potpuno funkcionalna. Plaža u uvali udaljena je oko 200 metara pješice. Do najbližeg grada gdje se automobilom možete kupiti oko 10 minuta, Lidl u Supetru oko 30 minuta. Jedina manja mana koja jamči privatnost, može biti za nekoga težak prilazni put, želi dobre gume:) Gospođa doma bila je vrlo korisna i korisna. Mi i naš pas bili smo apsolutno zadovoljni.

Doporučujeme každému, kdo hledá nerušené místo pro svou dovolenou. Dům je umístěn zcela mimo civilizaci, ale současně nabízí luxusní zázemí. Je zcela energeticky nezávislý, el. energie je získávána ze solárních panelů a bezproblému pokryje potřeby všech spotřebičů. K dispozici je lednice s mrazákem, výdejník vody s chlazením, klimatizace, masážní sprchový kout, vyhřívaná vířivka na terase, televize, připojení k internetu přes WiFi, žehlička, fritovací hrnec... Všechno vybavení domu je zánovní, čisté a plně funkční. Na pláž v zátoce je to po pěšině cca 200m. Do nejbližšího města, kde se dá nakoupit cca 10 minut autem, Lidl v Supetaru cca 30 minut. Jedinou drobnou vadou, která však zaručuje soukromí, by pro někoho mohla být špatně sjízná přístupová cesta, chce to dobré pneumatiky :) Paní domácí byla velmi ochotná a vstřícná. Naprosto spokojeni jsme byli my i náš pes.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
3. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
K-17608 Ante Plazibat
16. 7. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5