Rezultati pretrage Uži izbor
Kaštel Stari (Kaštela) » A-16344-a

Trosobni apartman s balkonom i pogledom na more Kaštel Stari, Kaštela | A-16344-a

3,8/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
240 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 31. 3. 2024.

Apartman može primiti 8 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 3, te u dnevnom boravku, unutar 82m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu. Ulaz u smještajnu jedinicu nije vratima odijeljen od ostalih prostorija objekta.

  • Apartman
    Površina: 82 m2 + 18 m2 (2 x balkon)
    Kapacitet: 8
    Kat: 2
  • Dnevni boravak
    13 m2
    Izlaz na balkon
    1 x kauč za jednu osobu
  • Blagovaonica
    8 m2
  • Kuhinja
    4 m2
    Klima uređaj
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
  • Spavaća soba 1
    13 m2
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    12 m2
    Klima uređaj
    1 x Bračni krevet
    1 x kauč za jednu osobu
  • Spavaća soba 3
    12 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica 1
    3 m2
    Tuš
  • Kupaonica 2
    2 m2
    Tuš
  • Kupaonica 3
    2 m2
    Kada
  • Toalet
    2 m2
  • Balkon 1
    12 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Balkon 2
    6 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
    Uska ulica 50 m
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 240 m)
    Pješčana (zračna udaljenost: 550m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Trogir - 9.5 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 166 € - 225 €


U istoj zgradi

Kuća 16344 u mjestu Kaštel Stari, Kaštela - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 240 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Drugi će gosti vjerojatno boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora. U kući će tijekom vašeg ljetovanja boraviti i domaćini.

Udaljenosti:
9.5 km (Trogir) 240 m 240 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,80 Smještaj 3,70 Domaćin 4,00
23. 8. 2023.

Smještaj nije ispunio očekivanja i svakako ne zaslužuje ocjenu koju ima na web stranici. Posteljina na krevetu bila je zamrljana (domaćinu nije bilo jasno zašto smo tražili dodatnu posteljinu), plijesan u kupaonici, neugodan miris u svim sobama. Kuhinja se ne može koristiti, prljava je i smrdi gore nego u svim sobama, Wi-fi je jako slab, a uz sve to na parkingu je kaktus u kojem zapnete kad izađete iz auta na Četvrtak. (neki ljudi u našoj grupi su to doživjeli)

Cazarea nu a fost la nivelul asteptarilor si, cu siguranta, nu merita nota pe care o are pe site. Lenjeria de pe pat era patata (gazda nici macar nu intelegea de ce cerem lenjerie extra), mucegai in baie, miros neplacut in toate camerele. Bucataria nu poate fi folosita, este murdara si miroase mai urat decat in toate camerele, Wi-fi foarte slab, iar pe langa toate acestea, exista in parcare un cactus in care te intepi cand te dai joi din masina. (unele persoane din gurpul nostru au patit asta)

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 2
20. 8. 2023.

Sve je bilo jako dobro. Blizina plaže, trgovine, restorana, buffeta. Omjer cijene i vrijednosti smještaja je dobar, jedino je kuhinjska oprema zamjerka. proveli smo lijep tjedan ovdje.

Minden nagyon jó volt. Közel a strand, boltok, éttermek, büfék. A szállás ár- érték aránya jó, egyedül a konyhai felszerelés kifogásolható. szép egy hetet töltöttünk itt.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
1. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
31. 8. 2022.

Voljeli smo vlasnika, bio je od pomoći. Trebali su nam oba apartmana, tako da smo se udobno smjestili nas 13, ali to je granica, jer kauč u dnevnoj sobi ima mrežicu, ali je nismo koristili. Plaža je stvarno vrlo blizu i šljunčana, u maloj uvali. Trgovina je iza ugla. Pogled s gornje terase bio je jako lijep. Da, avioni su dolazili i odlazili iznad nas, ali ne prekasno i ne prerano. Tako da je bilo savršeno za nas. Da, kuhinja iznad nije toliko puna, ali koristili smo onu ispod. Uglavnom, otišli smo se natjecati u Split, koji je također blizu.

Szerettük a tulajt, segítőkész volt. Nekünk mindkét apartman kellett, úgyhogy kényelmesen elfértünk 13-man, de kb ennyi a limit, mert a nappaliban lévő kanapé azért necces, de mi azt nem használtuk. A strand tényleg nagyon közel van és kavicsos, egy kis öbölben. Bolt meg a sarkon van. A fenti teraszról nagyon szép volt a kilátás. Ja, repülők jöttek mentek felettünk, de nem túl későn és nem túl korán. Szóval nekünk tökéletes volt. Ja, a fenti konyha annyira nem fullos, de mi a lentit használtuk. Amúgy mi versenyezni mentünk ki Splitbe, az is közel van.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
7. 8. 2022.

Standard tipičan za Hrvatsku. Sveukupno smo bili zadovoljni, veliki nedostatak je što je još uvijek bilo tekuće vode u WC-ima. Wifi je u redu, ali morao se povremeno resetirati. Dobar prečac do mora, a i sama lokacija je cool. Domaćin je cijelo vrijeme na samom dnu, ali to nam nije nimalo smetalo. Nažalost, potpuno je očišćeno, ali nakon mnogih praznika u Hrvatskoj znamo da je svejedno bio dobar standard;-)

Standard typowy na Chorwacje. Ogólnie byliśmy zadowoleni, dużym minusem jest to, że w toaletach ciągle ciekła woda. Wifi ok, ale co jakiś czas trzeba było je resetować. Dobry skrót do morza i sama lokalizacja też spoko. Gospodarz przebywa cały czas na samym dole, ale w niczym nam to nie przeszkadzało. Niestety było całkiem posprzątane, ale po wielu wakacjach w Chorwacji wiemy, że to i tak był dobry standard;-)

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
6. 9. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
4. 8. 2020.

Jako lijepo mjesto, lijepi domaćini, blizina vode, preporučljiv apartman.

Bardzo fajne miejsce, mili gospodarze, blisko odległość do wody, apartament godny polecenia.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
27. 8. 2019.

Lijepo mjesto vrlo blizu vodozemaca, doslovno 5 minuta pješice. Mirni vlasnik ga je jedva vidio tijekom boravka. Čist klima uređaj u dnevnoj sobi i dvije spavaće sobe. Preporučujem:)

Fajne miejsce bardzo blisko do płazy dosłownie 5 minut pieszo . Właściciel spokojny prawie go nie widziałam w czasie trwania pobytu . Czysto klimatyzacja w salonie i w dwóch sypialniach . Polecam :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
29. 7. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5