Rezultati pretrage Uži izbor
Ubli (Lastovo) » A-8344-a

Jednosobni apartman uz plažu Ubli, Lastovo | A-8344-a

2,5/5 (Dobro)
20 m

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u blagovaonici, unutar 42m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu. Smještajna jedinica ima prostorije koje su odvojene od ostatka jedinice.

 • Apartman
  Površina: 42 m2 + 13 m2 (Terasa, balkon)
  Kapacitet: 4
  Kat: 2
 • Blagovaonica
  16 m2
  Klima uređaj
  1 x kauč za jednu osobu
 • Kuhinja
  5 m2
  Štednjak
  Pećnica
  Sudoper
  Hladnjak s ledenicom
  Aparat za kavu
 • Spavaća soba
  15 m2
  Izlaz na balkon
  1 x Bračni krevet
  1 x Krevet
 • Kupaonica
  4 m2
  Tuš
 • Terasa
  10 m2
  Pogled na more
  Zaštita od sunca
  Prostorija je odvojena od smještajne jedinice
 • Balkon
  3 m2
  Pogled na more
 • Pristup
  Moguć pristup automobilom
 • Plaže
  Između objekta i plaže je glavna cesta
  Betonske ploče (Udaljenost 20 m, stepenice: 52)
 • Okolina
  Manje mjesto
  Lastovo - 11 km
  Objekt se nalazi pored glavne ceste
  Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 57 € - 93 €


Smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (1) možete naći u kući 8344 u mjestu Ubli, Lastovo - Južna Dalmacija. Kuća je udaljena 20 m od mora i nalazi se u kategoriji "Objekti uz plažu". Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. U kući postoji više apartmana u kojima će vjerojatno boraviti drugi gosti za vrijeme vašeg ljetovanja. U kući ne borave domaćini.

Udaljenosti:
11 km (Lastovo) 20 m 20 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 2,50 Smještaj 2,50 Domaćin 2,50
21. 8. 2019.

Smještaj je u redu, nema luksuza. Ali uvjeti su dostatni, jedina strana je plaćena klimatizacija, koja ne daje ništa, susjedi u susjedstvu su imali klima uređaj i kod nas je bilo u redu vruće. Prekrasan pogled, plaže bi se mogle više pobrinuti za ... beton opran rupama. Vlasnik je jako simpatičan, nasmijan, živi u drugom gradu, ali pojavljuje se po potrebi. Sigurno smo voljeli boravak. Vratit ćemo se opet.

Kwatera w porządku, nie ma luksusow Ale warunki wystarczające, jedynym minusem to klimatyzacja płatna, która nic nie daje, sąsiedzi obok mieli klimatyzację i było ok u nas gorąc. Widoki piekne, o plaże mozna byłoby bardziej zadbać... beton wymyty z dziurami. Właścicielka bardzo mila, uśmiechnięta, mieszka w innym mieście ale w razie potrzeby zjawia się. Pobyt Nam się bardzo podobał na pewno Jeszcze tam wrócimy.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
5. 8. 2019.

Apartman je dobro opremljen, ali troškovi smještaja su previsoki i treba uključiti korištenje klima uređaja jer je popodne pretoplo. Stoga se uporaba klime ne bi trebala posebno naplaćivati. Postoji problem s parkiranjem, stalno smo morali kretati auto jer je ometao. Vanjski roštilj je neobično prljav, hrđav i obrastao grmljem. Domaćini bi trebali promijeniti odnos prema gostima, osjećali smo se neželjeno i prevareno.

Apartman je dobro opremlljen, ali je cijena smještaja previsoka i u nju bi morala ulaziti upotreba klime jer je popodne u apartmanu prevruće. Zato se upotreba klime ne bi smjela posebno naplaćivati. Postoji problem parkinga, stalno smo morali premještati auto jer je smetao. Vanjski roštilj je neupotrebljiv prljav, zahrđao i obrastao grmljem. Domaćini bi trebali promijeniti odnos prema gostima, mi smo se osjećali nepoželjno i prevareno.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 1
21. 7. 2016.

Lokacija redu, stan je jako prljav.

Lokacija uredu,apartma zelo umazan.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1