Rezultati pretrage Uži izbor
Tisno (Murter) » S-5128-c

Soba kućni ljubimci dozvoljeni Tisno, Murter | S-5128-c

4,2/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
450 m

Soba može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 13m2. Moguće je korištenje zajedničke kuhinje. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu. Rezervirana smještajna jedinica nema balkon ni terasu. Rezervirana smještajna jedinica je soba s vlastitim kupatilom s mogućnošću korištenja zajedničke kuhinje uz nadoplatu (cijena je definirana na stranici).

Iznajmljivač posvećuje dodatnu pažnju čišćenju te se pridržava zdravstvenih i sigurnosnih mjera za sprečavanje širenja Covid-19 (koronavirusa).

 • Soba
  Površina: 13 m2
  Kapacitet: 2
  Kat: 1
 • Zajednička kuhinja
  2 m2
  Štednjak
  Pećnica
  Sudoper
  Hladnjak
 • Spavaća soba
  11 m2
  1 x Bračni krevet
 • Kupaonica
  2 m2
  Kada
 • Pristup
  Moguć pristup automobilom
 • Plaže
  Šljunčana (Udaljenost 450 m)
 • Okolina
  Manje mjesto
  Tisno - 1.05 km
  Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 21 € - 57 €


U istoj zgradi

Kuća 5128 u mjestu Tisno, Murter - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1), Studio (1), Soba (3) i udaljena je 110 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
1.05 km (Tisno) 110 m 450 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,20 Smještaj 3,80 Domaćin 4,50
14. 9. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
10. 9. 2021.

Prekrasan apartman s ljubaznim domaćinom. : D Savršen za Dimensions Festival jer je udaljen samo 5 minuta hoda od stranice. Hvala Anjelica, na gostoprimstvu i dobrom društvu.

A lovely apartment with a lovely host. :D Perfect for Dimensions Festival, as it's only 5 minutes walk from the site. Thanks Anjelica, for your hospitality and good company.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
2. 8. 2021.

Soba je bila dovoljna za ono što nam je trebalo, a zajednički sadržaji učinili su je ugodnom za opuštanje

Room was enough for what we needed and shared facilities made it pleasant to relax

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
1. 9. 2019.

Domaćica Angela imala je vrlo srdačnu dobrodošlicu i jako smo uživali u našem boravku. Soba je funkcionalna i ugodna, ostali smo s 3 osobe u sobi. Sa balkona se pruža nevjerojatan pogled. Također nam se svidjelo što na otvorenom možemo izabrati da se družimo i uživamo. Sve je bilo čisto, mala kuhinja vrlo zgodna, a lokacija, pogotovo ako posjećujete vrtni događaj, jako dobra. Prošetali smo i gradom, a u blizini je lijep restoran (carmen). Definitivno bismo ostali opet!8)

We had a very warm welcoming by our host Angela and enjoyed our stay very much. The room is functional and cosy, we stayed with 3 People in the room. There are incredible views from the balcony. We also liked to have a choice of outdoor areas to choose from to hang out and enjoy ourselves. Everything was clean, the little kitchen very handy and the location, especially if you are visiting a garden event, very good. We walked to town as well and there is a lovely restaurant at seaside close by (carmen). We would definetely stay again!8)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
18. 8. 2019.

Stvarno uživao u mom boravku ovdje, bio sam vrlo dobrodošao kad sam stigao! Ponudio mi je pivo, sjeo i razgovarao prije nego što su me pokazali u svoju sobu! Izvrstan pogled s zajedničkog balkona! Definitivno bih ostao ponovo: inlove:

Really enjoyed my stay here, was very welcomed when I arrived! Offered me a beer and sat and had a chat before I was shown to my room! Great views from shared balcony! Would definitely stay again :inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
16. 8. 2019.

ostati 10/10, ugodna atmosfera, divno mjesto<3

pobyt 10/10, milą atmosfera, cudowne miejsce<3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
9. 8. 2019.

Izvrsna lokacija za festival, osnovna soba, ali čista i uredna. Odličan domaćin ništa nije stvarao mnogo problema. Samo dolje je na brdu8)

Excellent location for festival, basic room but clean and tidy. Excellent host nothing was to much trouble. Only down side it’s on a hill 8)

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
2. 8. 2019.

Naš domaćin je bio simpatičan. Vrlo gostoljubivo Dočekali su nas hladnim pivom. Nakon što smo platili preostali iznos, pokazan nam je u našu vrlo malu sobu. Bilo je to vrlo osnovno s vlastitom kupaonicom, a soba je imala bračni krevet s vrlo oštrim rubovima u koji je moj dečko i dalje ulazio. Bilo je to u redu za naše potrebe dok smo bili na festivalu i rijetko u zatvorenom. Odgovara osobi koja samo prolazi. Pristupačno je čist i nalazi se u neposrednoj blizini centra Tisnoa.:)

Our host was lovely. Very hospitable. We were welcomed with a cold beer. After paying the remaining balance, we were shown to our very small room. It was very basic with an en-suite bathroom and the room had a double bed with very sharp edges which my boyfriend kept walking into. It was fine for our needs as we were at a festival and rarely indoors. Would suit a person just passing through. It’s affordable clean and situated close to the centre of Tisno. :)

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 5
18. 7. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
1. 8. 2018.

Osnovno, ali lijepo

:) basic but nice

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3