Rezultati pretrage Uži izbor
Rovinj (Rovinj) » A-3373-b

Jednosobni apartman s terasom i pogledom na more Rovinj | A-3373-b

4,6/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
120 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -5% last minute -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 31. 3. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 31m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 31 m2 + 15 m2 (Terasa, balkon)
    Kapacitet: 4
    Kat: 2
  • Dnevni boravak
    10 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    5 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Perilica suđa
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    10 m2
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Terasa
    8 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Balkon
    7 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Šljunčana (Udaljenost 120 m)
  • Okolina
    Turističko naselje
    Rovinj - 3 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 90 € - 241 €


U istoj zgradi

Kuća 3373 u mjestu Rovinj, Rovinj - Istra ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 120 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Za vrijeme vašeg ljetovanja moguć je boravak i drugih ljudi u istoj kući, jer kuća ima više apartmana. Domaćini neće boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
3 km (Rovinj) 120 m 120 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,60 Smještaj 4,90 Domaćin 4,30
7. 1. 2024.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
21. 6. 2023.

:) Sve najbolje! Vrlo lijep smještaj i odlična lokacija!

:) Alles bestens! Sehr schöne Unterkunft und super Lage!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
19. 3. 2023.

Bili smo apsolutno zadovoljni sa svime - gazdarica, super draga osoba, imala je vrlo korisne informacije o našem boravku - definitivno smo se osjećali ugodno ovdje čak i na jedan kišni dan! Plaža je udaljena samo nekoliko metara - imali smo djelomičan pogled na more s naše terase - a područje ne ostavlja ništa nedovoljno željeno - ima mnogo mogućnosti za pješačenje duž obale - jednostavno prekrasno! Vratit cemo se!!

Wir waren mit allem absolut zufrieden - die Hausherrin, eine super liebe Person, sie hatte sehr hilfreiche Infos zu unserem Aufenthalt - wir fühlten uns auch an dem einen Regentag hier auf jeden Fall wohl! Der Strand nur wenige Meter entfernt - von unserer Terrasse hatten wir einen teilweisen Blick direkt aufs Meer - und das Gelände lässt keine Wünsche offen - kilometerweite Möglichkeiten die Küste abzuwandern - einfach nur schön!! Wir kommen wieder!!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
30. 10. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
30. 7. 2022.

Ovaj je apartman bio vrlo udoban za 4 osobe i na izvrsnoj lokaciji za šetnju do plaže. Bilo je besplatno parkiralište i lijep vanjski prostor s roštiljem. Stoga bih toplo preporučio apartman. Međutim, postupak prijave nije bio dobar. Rezervirao sam ovaj apartman putem vrbo-a, koji inače savjetuje putnicima da se nikada ne bave razmjenom novca ili telefonskog broja izvan platforme iz sigurnosnih razloga. Ali ta je interakcija bila potpuno izvan platforme nakon što sam rezervirao stan. Dobio sam potvrdu od vrbo da sam rezervirao apartman, a zatim sam dobio e-mail od Adriatica da još trebaju potvrditi rezervaciju. Ovo je vrlo zbunjujuće. Srećom, moja rezervacija je ponovno potvrđena preko Jadrana. Zatim je trebalo platiti 1/2 kreditnom karticom Adriaticu, koji je bio naveden kao domaćin na vrbu. Ali tada sam morao platiti "vlasniku" 1/2 u gotovini po dolasku. Ovo se nije činilo baš sigurnim i bio sam zbunjen zašto postoji domaćin I vlasnik i zašto nisam mogao platiti sve preko Adriatica karticom, a oni su se mogli dogovoriti s vlasnikom, jer je to njihov dogovor s partnerom. Od mene se također očekivalo da ispišem vaučer koji bi vlasnik potpisao kao potvrdu o mojoj gotovinskoj uplati, ali bili smo na putovanju kad sam rezervirao ovo mjesto, tako da nisam imao pristup bilo čemu ispisati i smatrao sam da je to vrlo nezgodno. Putnicima bi to moglo biti puno lakše ako bi Adriatic samo naplatio punu uplatu jer se ponaša kao "domaćin". Za prijavu sam slijedio upute iz Adriatica da pošaljem poruku o vremenu dolaska i nikad nisam dobio nikakvu potvrdu. Pojavio sam se na imanju i nisam našao nikoga tko bi nas pustio unutra. Srećom, bilo je radno vrijeme i uspio sam dobiti nekoga u Adriaticu koji mi je pomogao da stupim u kontakt s vlasnikom, a vrlo brzo nakon toga pustila me mlada djevojka koja je rekla da je njezina majka vlasnica. Pretpostavio sam da Adriatic naplaćuje punu uplatu, što je bila moja pogreška, pa nisam platio vlasnikovoj kćeri kad sam se prijavio. Sljedeći dan, vlasnikov sin je svratio po uplatu. Pokušao sam kontaktirati Adriatic da potvrdim je li to točno koristeći 3 različita broja (jedan mi je dao vlasnikov sin, jedan sam koristio prethodni dan i jedan na papirima Adriatica) sva 3 broja su birana i onda sam isključen. Nikad nisam stigao do Jadrana. Putem SMS-a vlasnica je objasnila da je vaučer trebao biti ispisan kao potvrda za gotovinsko plaćanje i ponudila je da napiše bilješku koja će služiti kao potvrda jer nisam mogao ispisati. Sve u svemu, smatrao sam da je proces rezervacije ovog apartmana vrlo zbunjujući - bavio sam se Adriaticom, vlasnikom, kćeri i sinom. Zbog toga rezerviram putem vrbo-a, kako bih imao glatku, sigurnu i jednostavnu rezervaciju i komunikaciju, ali to nije išlo tako i razočaran sam što vrbo dopušta ovu vrstu interakcije na svojoj platformi.

This apartment was very comfortable for 4 people, and in a great location to walk to the beach. There was free parking and a nice outdoor area with a grill. So I would highly recommend the apartment. The check in process, however, was not good. I booked this apartment through vrbo, which normally urges travelers never to deal outside the platform with exchanging money or phone number for security reasons. But this interaction was completely outside the platform once I booked the apartment. I got a confirmation from vrbo that I had booked the apartment, then following got an email from Adriatic saying that they still needed to confirm the booking. This is very confusing. Luckily my booking was confirm again thru Adriatic. Then had to pay 1/2 by credit card to Adriatic, who was listed as the host on vrbo. But then I had to pay the "owner" 1/2 in cash upon arrival. This didn't feel very secure and I was confused why there was a host AND owner and why I couldn't pay for everything thru Adriatic by card and they could settle up with the Owner, as this is their arrangement to partner. I was also expected to print the voucher that the owner would sign as a receipt for my cash payment, but we were traveling when I booked this place, so I had no access to print anything and found this to be very inconvenient. This could be be made much easier for travelers if Adriatic would just collect the full payment as they are acting as "host". For check in I followed instructions from Adriatic to text my arrival time, and never got any confirmation. I showed up at the property and found no one there to let us in. Luckily it was during working hours and I was able to reach someone at Adriatic who helped me contact the owner and I was let in very soon after by a young girl who said that her mother was the owner. I had assumed Adriatic was collecting the full payment, which was my mistake, so I didn't pay the owner's daughter when I checked in. The next day, the owner's son stopped by to collect payment. I tried contacting Adriatic to confirm if this was correct this using 3 different numbers (one the owner's son gave me, one I had used the previous day, and one on the Adriatic paperwork) all 3 numbers dialed and then I was disconnected. I never got thru to Adriatic. Thru text the owner explained that the voucher was meant to be printed as a receipt for the cash payment and she offered to write a note to serve as a receipt since I couldn't print. Overall, I found the process for booking this apartment very confusing - I dealt with Adriatic, the owner, the daughter and the son. This is why I book through vrbo, so that I have a smooth, secure and easy booking and communication, but that is not how this went and I am disappointed that vrbo allows this type of interaction to happen on its platform.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 1
21. 4. 2022.

: Čist stan, dobro namješten i sa svim pogodnostima.

:Appartamento pulito, ben arredato e con tutti i comfort.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
11. 11. 2021.

Stanom smo bili jako zadovoljni, odlična lokacija, jednostavan proces primopredaje ključeva. Sve je bilo dobro, hvala ti puno na tome;)

Wir waren sehr zufrieden mit der Ferienwohnung, super Lage, unkomplizierter Ablauf bei der Schlüsselübergabe. Alles war gut, rechtherzlichen Dank dafür ;)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
28. 9. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
16. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
24. 7. 2020.

Smještaj je idealno smješten, samo nekoliko metara od prekrasne i njegovane prostrane plaže. Apartman je atraktivnog i funkcionalnog oblika i komforno opremljen (perilica posuđa, perilica rublja), kuća je u dva reda, ali i dalje otvara različite poglede na more. U vrtu se nalazi ugodan prostor za roštilj. Mali podrum također omogućuje parkiranje bicikala - 2 u posjedu domaćina - ili pribor za kupanje. U grad Rovinje se može doći nekoliko automobila, jednako kao što je odavde dostupno mnoštvo znamenitosti u Istri. Razni restorani i mala trgovina prehrambenih proizvoda nalaze se na udaljenosti od nekoliko stotina metara. Za više neobičnih zahtjeva morate ići u Rovinj. Vlasnik tečno govori engleski jezik i vrlo je ljubazan i koristan. Voljeli bismo se vratiti.:):):):):)

Die Unterkunft ist optimal gelegen, nur wenige Meter zu einem traumhaften und sehr gepflegten weitläufigen Strand. Das Appartment ist ansprechend und zweckmäßig und komfortabel ausgestattet (Spülmaschine, Waschmaschine), Das Haus steht in 2 Reihe, eröffnet aber dennnoch verschieden Blickachsen auf´s Meer. Im Garten befindet sich eine gemütliche Grillstelle. Ein kleiner Keller ermöglich zusätzlich das Abstellen von Fahrräden - 2 halt der Vermieter vor -, oder von Badeutensilien. Die Stadt Rovinje ist in wenigen Automiten erreichbar, ebenso wie viele Sehenswürdigkeiten in Istrien gut von hieraus ereichbar sind. Verschiedenste Restaurants sowie ein kleiner Lebensmittelladen sind in wenigen 100 Meter Entferneung. Für ausgefallenere Wünsche muss man nach Rovinj. Die Vermieterin spricht fließend Englisch und ist sehr Freundlich und hilfsbereit. Wir kommen gerne wieder. :) :) :) :) :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5