Rezultati pretrage Uži izbor
Zubovići (Pag) » A-9678-a

Dvosobni apartman s terasom i pogledom na more Zubovići, Pag | A-9678-a

120 m

Apartman može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, te u blagovaonici, unutar 36m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu. U rezerviranoj smještajnoj jedinici se na licu mjesta plaća depozit (cijena je navedena na stranici).

Iznajmljivač posvećuje dodatnu pažnju čišćenju te se pridržava zdravstvenih i sigurnosnih mjera za sprečavanje širenja Covid-19 (koronavirusa).

 • Apartman
  Površina: 36 m2 + 6 m2 (Terasa)
  Kapacitet: 5
  Kat: 2
 • Blagovaonica
  8 m2
  Izlaz na terasu
  1 x kauč za jednu osobu
 • Kuhinja
  3 m2
  Štednjak
  Pećnica
  Sudoper
  Hladnjak s ledenicom
 • Spavaća soba 1
  9 m2
  1 x Bračni krevet
 • Spavaća soba 2
  9 m2
  2 x Krevet
 • Kupaonica
  3 m2
  Tuš
 • Terasa
  6 m2
  Pogled na more
  Zaštita od sunca
 • Pristup
  Moguć pristup automobilom
 • Plaže
  Između objekta i plaže je glavna cesta
  Šljunčana (Udaljenost 120 m, stepenice: 110)
  Pješčana (zračna udaljenost: 330m)
 • Okolina
  Manje mjesto
  Novalja - 9 km
  Objekt se nalazi pored glavne ceste
  Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 64 € - 121 €


U istoj zgradi

Kuća 9678 u mjestu Zubovići, Pag - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Apartman (4) i udaljena je 120 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Moguće je da i drugi gosti borave u ovoj kući, tijekom vašeg odmora, budući da kuća ima više apartmana. Domaćini će se za vrijeme vašeg ljetovanja nalaziti u kući.

Udaljenosti:
9 km (Novalja) 120 m 120 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
13. 8. 2017.

Apartman, koji nije vrlo prostran, pogodan je za kratke boravke kao u našem slučaju (1 tjedan). Kuhinjski pribor donekle je datiran, a televizor je najmanje "prapovijesni" i neispravan, bolje je ne predložiti to pravo ... Wi-Fi je prisutan, ali s vrlo teškim prijemom (morate se približiti strani na kojoj ulazna vrata su smještena). Vlasnik je bio iznimno prijateljski i natjerao nas da koristimo perilicu bez plaćanja ništa. Plaža istočno od centra grada može se udobno stići pješice za 10-15 minuta ili automobilom (prolazi vrlo slikovitom ulicom) za 3 minute.

L'appartamento, essendo non molto spazioso, è adatto per brevi periodi di soggiorno come nel nostro caso (1 settimana). La dotazione di accessori della cucina è un pò datata ed il TV è a dir poco "preistorico" e malfunzionante, sarebbe meglio non proporlo proprio... Il wi-fi è presente ma con ricezione molto difficoltosa (bisogna mettersi nei pressi del lato dove si trova la porta di ingresso). La proprietaria è stata estremamente gentile e ci ha fatto anche usare la lavatrice senza pagare nulla. La spiaggia ad est del centro abitato è raggiungibile abbastanza comodamente a piedi in 10-15 minuti o direttamente in macchina (passando per una strada molto "pittoresca") in 3 minuti.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
26. 7. 2017.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
24. 8. 2016.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4